Copilul rănit în Primăria Capitalei, după ce o statuetă a căzut peste el, va fi operat miercuri

Copilul rănit în Primăria Capitalei, după ce o statuetă a căzut peste el, va fi operat miercuri
Foto simbol: Pixabay

Copilul rănit luni, după ce o statuetă de la intrarea în Primăria Capitalei a căzut peste el, va fi operat miercuri.

De la producerea incidentului, el e internat la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului pentru copii „Grigore Alexandrescu”.

„În cursul zilei de astăzi copilul va fi supus unei intervenții chirurgicale stabilită în urma finalizării investigațiilor”, a anunțat echipa medicală, într-un comunicat citat de G4Media.

Medicii nu au prezentat informații despre starea minorului, la cererea familiei.

Cum s-a rănit copilul în sediul Primăriei Capitalei

Minorul ajunsese în Primăria Capitalei cu tatăl său, care avea probleme de rezolvat.

„Conform informațiilor furnizate de martori, copilul s-a urcat pe una dintre coloanele decorative din hol și a căzut împreună cu coloana, suferind traumatisme. La intervenția angajaților PMB, el a fost preluat în mai puțin de 5 minute de o ambulanță, fiind dus imediat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu””, a transmis Primăria Capitalei, după producerea incidentului.

Poliția a deschis o anchetă, iar PMB a anunțat că va face și ea o anchetă administrativă.

Minorul a fost consultat de o echipă formată din medicină internă, ATI, neurochirurgie, chirurgie și ortopedie, fiind stabilizat în Unitatea de Primiri Urgențe, înainte de a ajunge la ATI.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
15:51 - Muncitorii români din Croația continuă protestele în Zagreb. N-au fost plătiți de două luni
15:50 - Primăria Brașov, amendată după accidentul în lanț din zona Dârste
15:38 - Cum funcționează contra propaganda ucraineană? Povestea unei tinere care vorbește cu mii de ruși în Telegram: „Sper că cel puțin câțiva oameni vor ajunge la ideea că ‘Soțul meu îmi este mai drag decât Herson'”
15:37 - Niculae Bădălău, arestat preventiv, a fost revocat de Parlament de la Curtea de Conturi (VIDEO)
15:29 - Preotul Vasile Bratie, despre venirea lui Moș Nicolae în copilăria sa: „Aveam nişte opinci roase de capră pe care nu puteam să le dăm cu cremă, dar le spălam şi le aşezam frumos lângă uşă”
15:27 - Ambasadorul Emil Hurezeanu, despre aderarea la Schengen: Președintele Austriei are o opinie favorabilă României. Decizia finală aparține guvernului, iar semnalele nu sunt optimiste
15:11 - Veste uriașă pentru Simona Halep: „S-a stabilit clar modul în care a ajuns substanța în organism”
15:08 - Tudor Chirilă, replici dure la adresa lui Denis Roabes: „Știți cum e la fotbal? Când echipa joacă bine e meritul jucătorilor, când echipa nu joacă bine e vina antrenorului”
15:06 - Adrian Negrescu, despre „taxa pe soare”: E ca un fel de bomboană pe colivă în sectorul energetic. Virgil Popescu s-a pierdut în declarații. De fiecare dată când a fost vorba de energie, au fost măsuri ezitante (VIDEO)
14:59 - Dani Mocanu a făcut ravagii pe TikTok. Manelistul s-a filmat în timp ce își distrugea bolidul în valoare de 200.000 de euro