Un copil a fost rănit de o statuetă care a căzut peste el, la intrarea în Primăria București / UPDATE: Reacția instituției

Un copil a fost rănit de o statuetă care a căzut peste el, la intrarea în Primăria București / UPDATE: Reacția instituției
Foto: Primăria Municipiului Bucureşti / Facebook

UPDATE: Primăria Capitalei a emis un comunicat privind incidentul în care a fost rănit un copil, în holul de la intrarea principală în instituție. Minorul era însoțit de tatăl său, care venise pentru rezolvarea unei probleme.

„Conform informațiilor furnizate de martori, copilul s-a urcat pe una dintre coloanele decorative din hol și a căzut împreună cu coloana, suferind traumatisme. La intervenția angajaților PMB, el a fost preluat în mai puțin de 5 minute de o ambulanță, fiind dus imediat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu””, a transmis instituția.

Copilul era conștient când a ajuns ambulanța. Reprezentanții Primăriei au luat legătură cu spitalul, primind confirmarea că victima e în grija medicilor.

„Menționăm că în holul unde a avut loc accidentul există două coloane decorative, lucrări de artă plastică monumentală, expuse acolo începând cu anul 2016. Pentru elucidarea împrejurărilor accidentului va fi făcută o anchetă administrativă în cadrul Primăriei Capitalei, în paralel cu ancheta deja demarată de poliție”, a mai transmis PMB în comunicat.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Un copil a fost rănit de o statuetă care a căzut peste el. Incidentul a avut loc luni, la intrarea principală în Primăria Municipiului București, informează G4Media.

Minorul, care are 6 ani, este conștient și a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Informațiile au fost confirmate de Poliție.

Sediul Primăriei Municipiului București (PMB) a fost recent renovat.

Urmăriți B1TV.ro și pe