Copilul peste care a căzut o statuetă, în Primăria Capitalei, e la terapie intensivă

Copilul peste care a căzut o statuetă, în Primăria Capitalei, e la terapie intensivă
Foto: Primăria Municipiului Bucureşti/ Facebook

Copilul peste care a căzut o statuetă, la intrarea în Primăria Capitalei, este internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului ”Grigore Alexandrescu” din București.

Reprezentanții unității medicale au transmis, într-un comunicat pentru Mediafax, că minorul a fost internat la ATI și se află sub supraveghere și monitorizare permanentă, informează Libertatea.

El a fost consultat de o echipă formată din medicină internă, ATI, neurochirurgie, chirurgie și ortopedie, fiind stabilizat în Unitatea de Primiri Urgențe, înainte de a ajunge la ATI.

Copil rănit în Primăria Capitalei

Primăria Municipiului București, condusă de Nicușor Dan, a transmis luni, la scurt timp după producerea incidentului, că minorul îl însoțea pe tatăl său, care avea probleme de rezolvat în instituție.

„Conform informațiilor furnizate de martori, copilul s-a urcat pe una dintre coloanele decorative din hol și a căzut împreună cu coloana, suferind traumatisme. La intervenția angajaților PMB, el a fost preluat în mai puțin de 5 minute de o ambulanță, fiind dus imediat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu””, a transmis PMB, într-un comunicat.

Reprezentanții Primăriei au luat legătura cu spitalul, primind confirmarea că minorul a ajuns în grija medicilor. În paralel cu ancheta poliției, va fi făcută și o anchetă administrativă la nivelul Primăriei.

„Menționăm că în holul unde a avut loc accidentul există două coloane decorative, lucrări de artă plastică monumentală, expuse acolo începând cu anul 2016”, a mai transmis PMB.

Urmăriți B1TV.ro și pe