Alertă de coronavirus în România: Un membru al Filarmonicii Banatul, întors recent din China, a fost internat cu febră (VIDEO)

Alertă de coronavirus în România: Un membru al Filarmonicii Banatul, întors recent din China, a fost internat cu febră (VIDEO)
Foto: facebook.com/filarmonicabanatultimisoara

Continuă alerta de coronavirus în România. La spitalul ”Victor Babeş” a fost internat un român venit din China, membru al filarmonicii din Timişoara. La internare, acesta avea febră.

Membrii Filarmonicii Banatul din Timișoara s-au întors recent în România, după un turneu de 40 de zile în orașul chinez Wuhan, considerat epicentrul epidemiei.

Într-o intervenție telefonică în cadrul Știrilor B1 TV, purtătorul de cuvânt al Spitalului ”Victor Babeş”, medicul Virgil Musta, a declarat că bărbatul a fost spus unor investigații, iar acum starea lui este bună și va fi externat în cursul zilei de marți.

”Sâmbătă, s-a internat un pacient care face parte din lotul Filarmonicii din Timișoara, care, conform recomandărilor primite la intrarea în țară, a făcut izolare la domiciliu (…). Sâmbătă, a prezentat o febră de 37,6, motiv pentru care s-a prezentat la spital și a fost internat într-un salon special amenajat pentru acești pacienți. S-au efectuat investigații care sunt toate în limite normale, a rămas pentru a fi supravegheat, în celelalte zile nu a mai prezentat febră și nu au apărut nici simptome respiratorii, mortiv pentru care astăzi va fi externat, cu recomandarea de a continua carantina la domiciliu. (…) Nu a fost diagnosticat cu coronavirus, neavând criteriile de diagiostic – febră, probleme respiratorii și dispnee”, a explicat medicul Virgil Musta.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags: