Costa Rica – Noul PARADIS al refugiaţilor politic. LISTA SELECTĂ a celor care îi ţin companiei Elenei Udrea peste Ocean

Costa Rica – Noul PARADIS al refugiaţilor politic. LISTA SELECTĂ a celor care îi ţin companiei Elenei Udrea peste Ocean

Pentru români, Costa Rica a reintrat în actualitate, odată cu descălecarea Elenei Udrea în acele locuri pline de verdeaţă, unde pare să nu fie nici întristare, nici suspin… Interesul românilor, a sporit la scurt timp, când şi Alina Bica a poposit acolo, după câte se vede nu numai cu scopuri turistice.

Motivaţiile de staţionare în Costa Rica ale lui Udrea şi Bica au devenit politice, potrivit celor mai proaspete declaraţii făcute de avocaţii lor.

Costa Rica este una din principalele destinaţie de emigrare politică a americanilor, cu predilecţie din California, şi mai ales după ce Trump a ieşit preşedinte, potrivit Weekly Crawler.

În condiţiile în care Canada a înăsprit condiţiile de intrare a cetăţenilor SUA, americanii se orientează masiv spre America Latină, în special profesorii, care îşi găsesc repede un loc de muncă, scrie Splinter News.

Mărginită de Nicaragua, Panama, Marea Caraibilor şi Oceanul Pacific, Costa Rica este o oază în care îţi poţi pierde oricând urma şi din care, la o adică, o poţi şterge în siguranţă… Iar dincolo de toate Costa Rica este cea mai stabilă şi democratică ţară din America Latină.

Acesta este şi motivul pentru care fosta blondă de la Cotroceni a decis să fie, actualmente, blondă în Costa Rica…

Printre vedetele care s-au declarat fani ai vacanţelor în Costa Rica se numără Mel Gibson, Kim Kardashian, Chris Hemsworth, Beyoncé, Matt Damon, Leo di Caprio, Tom Brady şi Gisele Bundchen, Rafael Nadal, Jamie Oliver…

Urmăriți B1TV.ro și pe