Cristian Boureanu a depus plângere penală împotriva polițiștilor care l-au oprit în trafic (VIDEO)

Cristian Boureanu a depus plângere penală împotriva polițiștilor care l-au oprit în trafic (VIDEO)
foto: okmagazine

Cristian Boureanu ripostează în urma acuzației de ultraj! Fostul deputat a depus plângere penală împotriva echipajului de la Rutieră care l-a oprit în trafic în noaptea de joi spre vineri, informează B1 TV. Între timp, Poliţia Română a făcut public filmul complet al evenimentelor. În imagini se observă cum agentul atacat iniţial de Cristian Boureanu reacționează şi-l loveşte pe fostul deputat.

Imediat se aud ţipete de durere, dar şi cele ale iubitei care sare să intervină. După ce aceste scene au apărut în mediul online, Poliția Română a făcut public filmul complet al evenimentelor din acea seară.

Cristian Boureanu a depus plângere penală împotriva polițiștilor care l-au oprit în trafic

#DIRECT_ONE_99zlem#

Cristian Boureanu nu a cedat nici el și a depus o plângere penală încă de săptămâna trecută, spune avocata acestuia. Întrucât nu ştia numele agentului care l-a lovit, fostul deputat a formulat acuzaţiile la adresa întregului echipajul de poliţie.

Avocata lui Boureanu spune că nici ultima serie de imagini făcută publică de Poliţia Română nu ar fi completă: ”Au mai fost și alte scene ulterior acestui incident, când domnul Boureanu a căzut la pământ, de unde și fisura de maxilar, de timpan și așa mai departe”.

Întreg scandalul ar fi pornit după ce mașina în care erau pasageri Cristian Boureanu și partenera lui, Laura Dincă, a fost oprită în trafic pe Bulevardul Aviatorilor. Deşi șoferul lui Boureanu a fost legitimat și i s-au înapoiat actele, fostul parlamentar a insultat polițiștii, iar unuia dintre ei i-ar fi prins degetele în portieră, lovindu-l apoi cu genunchiul.

Dupa ce a fost audiat aproape toată noaptea, Cristian Boureanu a fost arestat preventiv, sub acuzația de ultraj. Cel mai probabil, la începutul săptămânii viitoare, fostul deputat liberal va afla dacă mai rămâne în arest sau va fi cercetat în stare de libertate.

În cazul în care va fi găsit vinovat, Boureanu risca o pedeapsă cu închisoarea între șase luni și șase ani.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)