Cristian Boureanu a depus plângere penală împotriva polițiștilor care l-au oprit în trafic (VIDEO)

Cristian Boureanu a depus plângere penală împotriva polițiștilor care l-au oprit în trafic (VIDEO)
foto: okmagazine

Cristian Boureanu ripostează în urma acuzației de ultraj! Fostul deputat a depus plângere penală împotriva echipajului de la Rutieră care l-a oprit în trafic în noaptea de joi spre vineri, informează B1 TV. Între timp, Poliţia Română a făcut public filmul complet al evenimentelor. În imagini se observă cum agentul atacat iniţial de Cristian Boureanu reacționează şi-l loveşte pe fostul deputat.

Imediat se aud ţipete de durere, dar şi cele ale iubitei care sare să intervină. După ce aceste scene au apărut în mediul online, Poliția Română a făcut public filmul complet al evenimentelor din acea seară.

Cristian Boureanu a depus plângere penală împotriva polițiștilor care l-au oprit în trafic

#DIRECT_ONE_99zlem#

Cristian Boureanu nu a cedat nici el și a depus o plângere penală încă de săptămâna trecută, spune avocata acestuia. Întrucât nu ştia numele agentului care l-a lovit, fostul deputat a formulat acuzaţiile la adresa întregului echipajul de poliţie.

Avocata lui Boureanu spune că nici ultima serie de imagini făcută publică de Poliţia Română nu ar fi completă: ”Au mai fost și alte scene ulterior acestui incident, când domnul Boureanu a căzut la pământ, de unde și fisura de maxilar, de timpan și așa mai departe”.

Întreg scandalul ar fi pornit după ce mașina în care erau pasageri Cristian Boureanu și partenera lui, Laura Dincă, a fost oprită în trafic pe Bulevardul Aviatorilor. Deşi șoferul lui Boureanu a fost legitimat și i s-au înapoiat actele, fostul parlamentar a insultat polițiștii, iar unuia dintre ei i-ar fi prins degetele în portieră, lovindu-l apoi cu genunchiul.

Dupa ce a fost audiat aproape toată noaptea, Cristian Boureanu a fost arestat preventiv, sub acuzația de ultraj. Cel mai probabil, la începutul săptămânii viitoare, fostul deputat liberal va afla dacă mai rămâne în arest sau va fi cercetat în stare de libertate.

În cazul în care va fi găsit vinovat, Boureanu risca o pedeapsă cu închisoarea între șase luni și șase ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
10:04 - Ninsorile și ploile complică misiunile de salvare a victimelor cutremurului dar și circulația în anumite zone din Turcia
09:57 - Rareş Bogdan cere Ministerului Finanţelor să vină cu explicații în cazul OMV Petrom, „altfel părem o ţară bananieră”: „Un om care are un chioşc, dacă nu plăteşte taxă, automat Fiscul îi blochează conturile”
09:55 - Ana Baniciu, cuvinte de laudă la adresa lui Radu Bănică: „Cel mai talentat dintre toți, ca să știți de la mine”
09:52 - Cutremurul care a lovit Turcia și Siria, anticipat de un cercetător olandez și un geolog turc cu trei zile în urmă. Mesajele lor de pe Twitter s-au viralizat rapid
09:39 - Snapchat, acuzat că favorizează traficul de droguri. Compania se confruntă cu procese pe bandă din partea unor părinți ai căror copii au folosit aplicația
09:28 - Oficial ucrainean: Rusia a început să „cerșească” negocieri prin intermediari
09:25 - Flavia Mihășan nu pleacă în vacanță fără cei mici: „Nu am simțit nevoia să plec fără copii”. Fosta asistentă TV a fost cu familia în Malta
09:24 - Situație disperată în Siria, după cutremure: „Ne luptam deja cu o epidemie de rujeolă și tocmai am trecut de vârful holerei, nu uitați de noi!”
09:09 - La șase luni după ce a fost înjunghiat, Salman Rushdie spune că îi este greu să scrie
09:03 - Cazanciuc, despre legea care pedepsește cu închisoarea cu executare șoferii băuți sau drogați ce produc accidente mortale: Pur și simplu nu ne putem uita cum sunt oameni uciși pe străzi, apoi șoferii vinovați se pot urca iar la volan (VIDEO)