Cristian Boureanu mai primește o LOVITURĂ după bătaia luată de la polițiști: Decizie NEAŞTEPTATĂ a Parchetului (VIDEO)

Cristian Boureanu mai primește o LOVITURĂ după bătaia luată de la polițiști: Decizie NEAŞTEPTATĂ a Parchetului (VIDEO)

Poliţiştii implicaţi în bătaia cu Cristian Boureanu scapă de dosar! Parchetul de pe lângă judecătoria sectorului 1 a dispus clasarea plângerii depuse de fostul politician în iunie 2017, în care îi acuza pe poliţişti de purtare abuzivă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Imaginile cu bataie dintre Cristian Boureanu si politistul de la Brigada Rutiera din Capitala, au facut furori. Ovidiu Andrei este agentul care în urmă cu aproximativ un an l-a făcut knock-out pe fostul deputat Cristian Boureanu.

Atunci, mașina în care se afla Boureanu a fost trasă pe dreapta de un echipaj de poliție. Deși nu era șofer, Boureanu a început să se dea în spectacol. La un moment dat s-a apropiat periculos de agentul de poliție, moment în care Ovidiu Andrei l-a împins. Boureanu a început să se laude în fața acestuia că îl va lăsa fără slujbă și a încercat să-l lovească cu genunchiul între picioare. Imediat polițistul a ripostat.

De atunci, Boureanu a ajuns după gratii și a început să curgă cu plângeri penale de ambele părți. Scene de senzatie au fost şi ulterior la sectia de politie acolo unde fostul politician s-a dat în spectacol, a cantat si a facut yoga.

Boureanu l-a acuzat pe agent de vătămare corporală, dar procurorii au ajuns la concluzia că polițistul a fost în legitimă apărare, astfel că dosarul a fost clasat.În schimb, politicianul rămâne cu dosarul penal în care este acuzat de ultraj. Mai mult, și iubita sa, implicată în poveste, are dosar penal pentru mărturie mincinoasă.