Dâmbovița: Doi polițiști au fost arestați preventiv pentru luare de mită

Dâmbovița: Doi polițiști au fost arestați preventiv pentru luare de mită

Doi polițiști din Dâmbovița au fost arestați preventiv, miercuri, pentru luare de mită, cei doi agenţi fiind duși în arestul Poliţiei Dâmboviţa.

Cei doi sunt acuzați că au cerut o mie de lei de la două persoane care nu vroiau să fie cercetate deși au fost prinse conducând sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, anchetatorii au stabilit că, în 12 aprilie, cei doi poliţişti din comuna Ion Luca Caragiale au pretins o mie de lei, din care au primit 700 de lei, de la două persoane pentru a nu face cercetări privind infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Ca urmare a acestei situaţii s-a luat măsura reţinerii poliţiştilor şi a celorlalţi doi inculpaţi, care au fost prezentaţi Tribunalului Dâmboviţa cu propunere de arestare preventivă, fiind dispusă arestarea preventivă, pentru 15 zile, faţă de agenţii de poliţie şi măsura interdicţiei de a părăsi localitatea faţă de ceilalţi doi inculpaţi”, se arată într-un comunicat al DGA citat de Mediafax.

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)