Dan Adamescu, condamnat la patru ani și patru luni de închisoare în dosarul ”Mită pentru judecători”

Dan Adamescu, condamnat la patru ani și patru luni de închisoare în dosarul ”Mită pentru judecători”

Omul de afaceri Dan Adamescu a fost condamnat vineri de judecătorii Instenței Supreme la patru ani și patru luni de închisoare, informează B1 TV.

Adamescu a fost condamnat în dosarul ”Mită pentru judecători”, acesta fiind acuzat că le-a dat o mită de 20.000 de euro judecătorilor Ion Stanciu și Elena Rovența pentru ca aceștia să dispună soluții favorabile în două dosare de insolvență.

În același caz, Ion Stanciu a primit o condamnare la trei ani și patru luni de închisoare, în timp ce Elena Rovența a fost condamnată de patru ani și șase luni de închisoare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu