Manelistul Dani Mocanu, TRIMIS ÎN JUDECATĂ de DIICOT sub acuzaţia de PROXENETISM (VIDEO)

Manelistul Dani Mocanu, TRIMIS ÎN JUDECATĂ de DIICOT sub acuzaţia de PROXENETISM (VIDEO)

Manelistul Daniel Mocanu a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, alături de alte persoane, pentru fapte de constituire a unui grup infracțional organizat, proxenetism şi spălare de bani, scrie Libertatea.

Alături de acesta vor mai fi judecați Ionel Anton zis “Lupu”, Florin Anton, Ionuț Vișinescu, Marian Ionel Tătărăscu, Romario Mocanu, Ionuț Alexandru Oțelea, Stelian Bolboașă, Marius Constantin Anghel, Gheorghe Anton și Ioana Anton.

Prin actul de sesizare s-a reţinut că începând cu anul 2011 și până în septembrie 2017, Ionel Anton, liderul grupării, a inițiat și constituit un grup infracțional organizat la care au aderat ceilalți inculpați precum şi alţi suspecţi cercetaţi în Marea Britanie.

DIICOT spune că tinerele racolate de Florin Anton practicau prostituţia în Londra, fiind cazate în imobile închiriate de către membrii grupării, situate în diverse cartiere, respectiv Hendon, Colindale, Ilford, etc. În fiecare imobil practicau prostituţia cel puţin 2-3 tinere care erau supravegheate și protejate de către oamenii de încredere ai lui Anton.

Sumele de bani obținute din proxenetism erau, de regulă, transferate în România prin societățile de profil, folosindu-se intermediari sau persoane interpuse, dar și personal de către membrii grupării care se deplasează frecvent pe ruta România-Marea Britanie.

În vara anului 2016, Ionel Anton, a intrat în relaţii infracţionale cu Daniel Mocanu și fratele acestuia, Nando Ionuț Mocanu, ambii fiind implicați în activităţi de proxenetism.

Astfel, Dani Mocanu i-a plasat lui Ionel Anton o persoană de sex feminin, cetățean român cu domiciliul în Republica Moldova, ce anterior practicase prostituţia în Dublin, Irlanda, şi care mai apoi, la sfârşitul anului 2016, a practicat prostituția sub protecţia grupării într-una dintre locațiile închiriate din Londra.

S-a reţinut că inculpatul Mocanu Daniel i-a plasat periodic prostituate de lux inculpatului Anton Ionel, pentru a întreţine raporturi sexuale, o parte din sumele de bani revenind inculpatului Mocanu Daniel”, se mai arată în dosarul transmis judecătorilor de la Tribunalul Dâmboviţa.

Cunoscutul manelist, aflat sub control judiciar, a negat în repetate rânduri că ar avea legături cu lumea interlopă, în acest scop lansând şi o piesă prin care încerca să-şi convingă fanii că e nevinovat. Cântecul însă nu i-a convins cu nimic pe anchetatorii DIICOT.

Domnule procuror sunt nevinovat /eu despre infracţiuni doar le-am cântat
Unul care libertatea o iubeşte / nici prin cap nu-i trece să se facă Peşte…

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
23:47 - CSU Craiova, eliminată și ea din Conference League într-o nouă seară catastrofală pentru fotbalul românesc
23:25 - Alexandru Mironov: E clar că inteligența de homo sapiens nu poate fi singura din univers. Oumuamua, cel mai bun exemplu de fenomen pe care nu îl putem înțelege (VIDEO)
23:21 - Dan Barna: Sunt colegi din Guvern de la care aş fi vrut ca unele proiecte să meargă ceva mai repede
22:56 - Shakira, acuzată de evaziune fiscală în Spania. Ce sumă ar fi evitat cântăreața să plătească
22:50 - Emil Boc, despre OUG privind împrumuturile de Trezorerie: Se adresează primăriilor mici și mijlocii, pentru cofinanțarea proiectelor din fonduri europene sau naționale. Premierul a fost prompt (VIDEO)
22:41 - Mecanicul locomotivei responsabil pentru accidentul de la Fetești a fost reținut. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul incidentului
22:17 - Sepsi Sfântu Gheorghe, a doua echipă românească eliminată la penalty-uri din Conference League. Spartak Trnava merge mai departe după două remize
22:07 - Bilanț tragic în Turcia din cauza incendiilor în apropiere de Antalya. Mai multe hoteluri au fost evacuate
22:02 - Natalia Gavrilița, candidata PAS la funcția de premier al Republicii Moldova. Cine este femeia propusă de pro-europeni pentru a conduce viitorul guvern de la Chișinău
21:40 - AUR solicită demisia lui Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, după ce zeci de copii au stat blocaţi mai multe ore în câmp, în trenul Mangalia-Arad