Fostul colonel Daniel Dragomir: Audierea lui Florian Coldea a fost un blat. El trăiește într-o realitate paralelă (VIDEO)

Fostul colonel Daniel Dragomir: Audierea lui Florian Coldea a fost un blat. El trăiește într-o realitate paralelă (VIDEO)

Fostul colonel Daniel Dragomir a susținut marți, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, audierea lui Florian Coldea în comisia de control al activității SRI a fost un blat.

”Mă bucur că Liviu Dragnea a reluat o temă care a fost larg dezbătută în presă, și anume că acea audiere a fost, practic, un blat. Adică, Coldea nu a fost deranjat absolut deloc, iar acest lucru este impadonabil. În al doilea rând, problema foarte mare este cum i s-a permis de către Parlamentul României generalului Coldea să dea acea declarație în care să amenințe, să spună, să vorbească, ceea ce nu s-a întâmplat cu niciun alt om audiat la comisia SRI. Toată lumea care a fost prezentă la comisie a dat declarații în afara sălii, nu în interior. Asta apropo și de frazările lui Coldea care spune «comisia noastră, ne întoarcem la comisia noastră, serviciul nostru». Acum, într-adevăr, fiind membru de frunte al statului paralel, și domnul Coldea trăiește într-o realitate paralelă”, a declarat Dragomir.

Întrebat dacă Florian Coldea are în continuare oameni în interiorul SRI, Dragomir a răspuns: ”Bineînțeles”.

”Toți cei care au fost implicați în dosarele penale și în echipele mixte cu DNA au avut, într-un fel sau altul, pe linie ierarhică, legături cu fosta conducere care a coordonat aceste lucruri”, a adăugat Dragomir.

Acesta a mai precizat că adjunctul directorului SRI, Adrian Ciocârlan, are legături cu DNA Ploieşti.

”Sunt dosare penale la DNA Ploiești în care, martori cu identitate protejată, în mai multe cazuri, au numele Adrian Ciocârlan. Nu este o glumă, este o practică. Se dădeau nume de ofițeri SRI, pentru a fi recunoscuți ușor în dosare penale, ca martori cu identitate protejată, și introduși în dosarele penale”, a mai dezvăluit Daniel Dragomir.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
21:34 - Ludovic Orban, despre posibilitatea ca Cioloș să fie numit premier la schimb cu refacerea coaliției: „Asta e o glumă. Partidul cel mai puternic din coaliție dă premierul”
21:20 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis m-a desemnat de trei ori prim-ministru. M-ar fi desemnat și a patra oară dacă la negocierile din coaliție, dacă USR-PLUS m-ar fi preferat pe mine”
21:18 - Ludovic Orban: Noi nu mai avem posibilitatea statutară și legală să oprim Congresul PNL. Nimeni nu va intra în sală dacă nu are certificat verde (VIDEO)
21:08 - Ludovic Orban: „A fost un mandat foarte greu de președinte PNL. Partidul era demoralizat, nu era unit”
21:03 - Adidas nu îi va prelungi contractul lui Ilie Năstase, contract care data din 1972: „Așa i-au făcut și lui Messi”
20:51 - MAE, avertisment de călătorie pentru românii care călătoresc în Spania: Precipitații, furtuni și vânt de coastă
20:42 - Tanczos Barna, despre cazul Octavian Berceanu: Trebuie să creăm instituții care merg mai departe fără sincope și dacă un conducător bun părăsește corabia guvernării. Sper că săptămâna viitoare vor fi ape mai liniștite în coaliție (VIDEO)
20:36 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna, despre urșii care au terorizat Brașovul: „E perioada în care aceste exemplare se apropie din ce în ce mai mult de localități”
20:22 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna: Nu mai există acel fenomen de despădurire care s-a constatat acum 5 – 10 ani. A existat complicitate din partea multor organe care ar fi trebuit să protejeze pădurea
20:13 - Tanczos Barna, după discuția cu activistul de mediu bătut la Suceava: I-am spus că trebuie să avem tot timpul grijă să nu se întindă coarda foarte mult. Nu vom reuși niciodată să ne substituim organelor de anchetă (VIDEO)