Daniel Dragomir dezvăluie un MAIL INTERN al DNA. ”Zeci de mii de români se află în pușcării, arestați preventiv sau în instanțe, din cauza unor probe obținute ilegal” (FOTO, VIDEO)

Daniel Dragomir dezvăluie un MAIL INTERN al DNA. ''Zeci de mii de români se află în pușcării, arestați preventiv sau în instanțe, din cauza unor probe obținute ilegal'' (FOTO, VIDEO)

Daniel Dragomir susține că a intrat în posesia unui mail intern al DNA, în care procurorii recunosc că aparatura de interceptare folosită nu este omologată, pentru că nu există standarde naționale sau europene. Fostul ofițer al SRI mai afirmă că tehnica respectivă a costat sute de milioane de euro și acuză lipsa de transparență și de legalitate în achiziția acesteia. Dragomir atrage atenția că echipamentele în cauză pot chiar modifica și inventa convorbiri. Zeci de mii de români se află în pușcării, arestați preventiv sau în instanțele de judecată, fiind acuzați pe baza unor probe “obținute” abuziv, ilegal și în secret, mai susține Daniel Dragomir.

”Mii de oameni la puscarie pe probe inventate
În România, tehnica folosită ca să vă intercepteze și pe care s-au plătit sute de milioane de euro nu este omologată. Aveți mai jos un mail intern al DNA: Horatiu Baias, șeful Serviciului Tehnic al DNA, recunoaște adevărul!


Horatiu Baias a discutat cu privire la aceasta problema cu Marius Iacob, adjunctul lui Kovesi. De frica, au secretizat tot, inclusiv specificatiile tehnice, inclusiv caietele de sarcini. Adica, din bani publici, ei cumpara la secret ce tehnica si ce soft vor ei. Fara transparenta, fara vreo umbra de legalitate.
Încă o dată.
Sunteți ascultați cu tehnică, software și echipamente care pot să vă inventeze convorbiri, să vă modifice convorbiri, să inventeze mesaje și să distorsioneze vocile când convine sau nu, inclusiv „tehnica” dată denunțătorilor.
Dacă vreți să expertizați înregistrările cu care v-au băgat sau vă vor băga la pușcărie, nu puteți.
Vă pun și un film cu Kovesi (prima și ultima dată când a spus un adevăr). Vă explică chiar ea, Nefertiti, cum se face: astfel de software folosește și DNA. Așa au “paradit” serviciile și DNA mii de oameni.
Ministrul Justiției, președintii celor două camere ale Parlamentului, CSM, trebuie să ia act deîndată cu privire la faptul că zeci de mii de români se află in pușcării, arestați preventiv sau în instanțele de judecată, fiind acuzați pe baza unor probe “obținute” abuziv, ilegal și în secret.
Și nu doar să ia act. Să acționeze!”
, a scris Daniel Dragomir, pe Facebook.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe