Fostul colonel Daniel Dragomir dezvăluie cine a redactat protocolul SRI-Parchetul General: SRI l-a ascuns de ochii publicului

Fostul colonel Daniel Dragomir dezvăluie cine a redactat protocolul SRI-Parchetul General: SRI l-a ascuns de ochii publicului

Fostul colonel Daniel Dragomir a dezvăluit că Serviciul a șters datele care să permită identificarea ofițerului care a redactat protocolul încheiat între SRI și Parchetul General.

Într-o postare pe Facebook, Dragmoir afirmă că este vorba despre „tovarăşul Dumitrescu, om de nădejde al lui Dumbravă”, al cărui nume e pe lista de 65 de persoane dată Comisiei SRI.

”Autorii protocoalelor sunt deja pe lista de 65 de la Parlament din septembrie.

În intervenția live de ieri am propus depunerea unei plângeri penale naționale împotriva semnatarilor protocolului torționar.

Am mai spus ca trebuie identificați cei care au scris realmente acest document – inițiatorii.

Transparența SRI a fost pe jumătate curajoasă. A șters datele de RL. RL adică “registru listare” este un semn al documentelor SRI pentru a identifica ușor ofițerul care l-a redactat.

Pe site SRI protocolul nu are RL.

Pe site-ul Parchetului General are: este vorba de tovarășul Dumitrescu, om de nădejde al lui Dumbravă, ofiter la Direcția Juridică, la data redactării documentului având funcția de Șef de sector. Dumitrescu a redactat acest protocol la ordinul direct al lui Dumbravă și Coldea.

Dumitrescu este și unul din mesagerii lui Dumbravă către judecători.

SRI l-a ascuns de ochii publicului. S-a ales praful de reforma și transparența clamată de purtătorul de vorbe Marincea”, a scris Dragomir pe Facebook.

Fostul colonel a precizat și că numele lui Dumitrescu figurează pe o listă de 65 de persoane care cuprinde ofițeri SRI implicați în acte ilegale.

„Iată însă dezvaluirea. Încă din luna septembrie am dat Comisiei SRI o lista de 65 de persoane. Lista include ofițeri SRI implicați în acte ilegale. Dumitrescu este pe această listă.

L-a audiat Comisia? I-a audiat și pe ceilalți?

Vom redacta în cel mai scurt timp această plângere.

Toți, absolut toți ofițerii SRI care și-au vândut țara și jurământul și au încălcat legea și Constituția trebuie dați de urgență afară (fără drept de pensie), deferiți justiției militare. Aceasta este reforma și transparența tovarășe Marincea.

Nu am așteptări: așa cum de trei luni Comisia parlamentară a cerut demiterea lui Dumbravă și acesta rânjește și ne sfidează cu salariul sau de mii de euro plătiți din banii noștri. Că tot vorbim de transparență și de reformă.

Parlamentul și Comisia parlamentară trebuie să se trezească. #curaj #romania30”, a mai scris Daniel Dragomir.

Ultima oră
23:56 - Alertă la Bușteni. Salvamontiștii au intervenit pentru recuperarea unui bărbat căzut într-o râpă
23:47 - Grav accident rutier pe litoral. O femeie a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. A fost solicitat și elicopterul SMURD
23:46 - Variante pentru începerea cursurilor. Sorin Cîmpeanu: Nu voi intra peste autonomia universitară. Respect deciziile universităților și dacă sunt provaccinare, le și încurajez (VIDEO)
23:29 - MAE, atenționare de călătorie pentru turiștii care merg în Spania: coduri galben și portocaliu de caniculă, vijelii și ploi torențiale
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)