Klaus Iohannis a eliberat din funcție mai mulți JUDECĂTORI

Klaus Iohannis a eliberat din funcție mai mulți JUDECĂTORI

Președintele Klaus Iohannis a semnat joi mai multe decrete de eliberare din funcție a unor judecători, inclusiv de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ).

  • Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție a doamnei Elena Floarea – pensionare, la data de 1 mai 2018;
  • Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție a domnului Crețu Dragu – pensionare, la data de 1 iunie 2018;
  • Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Judecătoria Râmnicu Sărat a doamnei Marieana Bogdan – pensionare;
  • Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Tribunalul București a doamnei Cristina Daniela Coman – pensionare;
  • Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Tribunalul București a domnului Stancu Văcăruș – pensionare;
  • Decret privind eliberarea din funcția de judecător, președintele Tribunalului Maramureș, a doamnei Cristina-Laura Lihet – pensionare;
  • Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Tribunalul Vrancea a doamnei Mariela Dibuș – pensionare;
  • Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Judecătoria Dorohoi a doamnei Elena-Carmen Abdulbaki – pensionare.
Ultima oră
22:30 - Anda Adam s-a logodit: „Inelul e în seif, că e prea scump”. Cine e bărbatul care a cerut-o în căsătorie
22:11 - Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: Proporțional, vor fi mai mulți și la ATI (VIDEO)
21:46 - Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
21:45 - Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depășim 17.000 de infectări pe zi, media la o săptămână. Asta înseamnă vârfuri de 20.000 de cazuri COVID pe zi (VIDEO)
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!
20:49 - Florin Cîțu răspunde contestatarilor: „Oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă” (VIDEO)
20:39 - Florin Cîțu: PNRR a fost aprobat. Până la finalul anului va veni primul avans / Ursula von der Leyen, vizită în România pe 27 septembrie (VIDEO)
20:15 - Cristian Boureanu, implicat într-un accident în centrul Bucureștiului (FOTO)