Dej: O șoferiță începătoare a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina pe terasa unei case (VIDEO)

Dej: O șoferiță începătoare a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina pe terasa unei case (VIDEO)
Foto: B1 TV

Lipsa de experienţă la volan a făcut-o să ajungă cu maşina pe tereasa unei case. S-a întâmplat în municipiul Dej, judeţul Cluj, unde o femeie a atins performanţa de a lua un viraj într-o curbă, a derapa, a rupe o conductă de gaze şi a se opri apoi pe terasa unei case, informează B1 TV. Partea şi mai proastă pentru femeie e că maşina era neasigurată aşa că s-a ales cu o amendă de la poliţişti, va trebui să răspundă pentru distrugere şi să-şi repare pe banii ei autovehiculul.

Accidentul s-a produs pe strada într-o intersecţie intens circulată din oraşul Dej. Femeia aflată la volan nu a mai putut stăpâni maşina după ce a luat virajul la stânga şi a ieşi de pe carosabil. Din cauza lipsei de experienţă şi a demarajului puternic pe strada care era în rampă, nu a mai apucat să îndrepte volanul a trecut printr-un gard din beton, a rupt o ţeavă de gaz şi a ajuns pe terasa unei case din coltul străzii.

Locuitorii din zonă au oprit la timp alimentarea conductei cu gaze naturale şi au evitat o tragedie.

Atât şoferita, cât şi soţul ei, aflat pe locul din dreapta, au scăpat teferi. Însă, asigurarea obligatorie a maşinii înmatriculate în județul Maramureș a expirat şi vor fi nevoiţi să suporte pagubele din propriul buzunar. Mai mult, trebuie să plătească şi o amendă pentru că maşina era neasigurată. Vecinii au fost cei care au scos cu greu maşina care era suspendată pe terasă.

S-a urcat cu mașina pe terasa unei case

Urmăriți B1TV.ro și pe