Descinderi la patronii unui lanț de cazinouri. Au fost audiați și doi „locotenenți” ai clanului Cămătaru

Descinderi la patronii unui lanț de cazinouri. Au fost audiați și doi „locotenenți” ai clanului Cămătaru
Sursa foto: Pixabay

Mai multe descinderi au avut loc miercuri la patronii unui lanț de cazinouri, în cadrul unor dosare unde procurorii aduc acuzații grave.

Doi frați din Brașov care conduc cazinourile vizate ar fi încercat să-și sperie concurența cu ajutorul clanurilor interlope și le-ar fi interzis clienților care câștigau sume importante să plece cu banii. În plus, clienții recalcitranți erau bătuți, scrie stirileprotv.ro.

Încă din 2018, ambii ar fi adunat în jurul lor membrii și apropiați ai unor clanuri interlope cunoscute în zona de sud a țării dar și în regiunea Moldovei, spun anchetatorii.

Interlopii șantajau pe competitorii care își deschideau săli de jocuri de noroc în aceeași zonă.

În acest doisar, 123 de percheziții au avut loc în Capitală și în alte 19 județe din tară, iar la audieri au fost aduse în total 40 de persoane printre care și apropiati ai clanurilor Sportivilor, Cordunenilor și Cămatarilor. Unul dintre proprietarii cazinourilor nu a putut ajunge în fata anchetatorilor pentru că nu a fost găsit de oamenii legii. Surse din poliție spun că ar fi plecat din țară.

Suspecții sunt cercetați acum pentru șantaj, lipsire de libertate în mod ilegal, loviri, violențe și constituire de grup infracțional organizat.

La audieri au ajuns și doi locotenenți ai clanului Cămătaru. Unul dintre ei, Marian Sîrbu zis și Box, a fost cercetat anul trecut într-un alt dosar de șantaj. Ar fi recuperat, alături de alți interlopi, peste 600 de mii de euro de la jucători pe care îi împrumutau cu dobânzi mari și cărora le atribuiau datorii inventate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră