Descoperire macabră în Cluj-Napoca: O femeie a fost găsită moartă, îngropată până la mijloc și cu capul despicat

Descoperire macabră în Cluj-Napoca: O femeie a fost găsită moartă, îngropată până la mijloc și cu capul despicat

O femeie a fost găsită moartă, luni, în Cluj Napoca. Rămășițele omenești au fost găsite îngropate în cartierul Mărăști, în spatele unei pieței, de către un tânăr din municipiu.

Potrivit primelor informații, femeia era îngropată până la mijloc, capul fiind despicat și lăsat afară.

Un bărbat care vinde legume în Piaţa Abator a declarat pentrun Mediafax că a mers pe terenul viran şi a descoperit un craniu şi ulterior un schelet îngropat pe jumătate în pietriş.

La faţa locului au sosit mai multe echipe de criminalişti, care fac cercetări.
Potrivit acestora, scheletul aparţine, cel mai probabil, unei femei care a fost dată dispărută în 2010. Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Cluj susţin că nu există suspiciuni de crimă.

„Poliţia a fost sesizată în jurul orei 10.41, pe numărul de urgenţă 112, că în zona Abator au fost descoperite oseminte ale unei persoane şi îmbrăcăminte. Poliţiştii au început cercetarea locului faptei pentru a stabili identitatea persoanei şi cauza decesului. Din primele cercetări rezultă că ar putea fi vorba de o femeie dată dispărută în 2010, având în vedere datele despre hainele pe care le purta în momentul în care a dispărut. Nu există suspiciuni privind o posibilă crimă. Osemintele vor fi transportate la Institutul de Medicină Legală (IML) Cluj pentru necropsie”, a spus Adnana Ilieş.

Bărbat mort și îngropat, găsit în Cluj-Napoca

Embed: " />