Descoperire macabră! Un bărbat, găsit spânzurat într-un tren în Gara de Vest din Ploiești

Descoperire macabră! Un bărbat, găsit spânzurat într-un tren în Gara de Vest din Ploiești
Foto: travelinworld.wordpress.com

Un bărbat a fost găsit spânzurat, joi seară, în unul dintre vagoanele unui tren care a oprit în Gara de Vest din Ploiești, potrivit Agerpres.

Este vorba de un bărbat de 64 de ani din Constanța, găsit spânzurat cu o sârmă de fereastra vagonului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Marian Popescu

Unul dintre controlorii din tren a descoperit cadavrul bărbatului, iar până la acest moment anchetatorii nu au găsit niciun bilet de adio.

Vagonul în care a fost găsită victima a rămas în Gara de Vest pentru continuarea verificărilor, iar garnitura și-a continuat traseul.

Ultima oră
12:22 - Cristi Borcea se pregătește să devină tata pentru a zecea oară. Are 4 copii făcuți doar în perioada de detenție
12:19 - Sorin Cîmpeanu: Obiectivul e reluarea școlii pe 13 septembrie, cu prezența fizică. Profesorii ar putea fi testați COVID doar dacă au simptome / Ministrul nu e de acord cu vaccinarea obligatorie a cadrelor didactice (VIDEO)
11:53 - Circulația, îngreunată pe Autostrada Soarelui după ce un autotren plin cu porci s-a răsturnat pe sensul de mers spre Constanța
11:51 - Marian Godină, despre accidentele din România: „Prevenția nu funcționează la noi. Pentru a civiliza șoferii, e nevoie de bâtă, nu de vorbăraie”
11:45 - Anunțul nefericit al lui Robert Glință, înainte de finala de 100 de metri spate, de la Jocurile Olimpice: „Nu pot spune că mă simt în cea mai grozavă formă”
11:37 - Eugen Tomac (PMP): Am rămas șocat când am aflat că Poliția de frontieră a confiscat 4.600 de tone de deșeuri. Trebuie luate măsuri radicale
11:21 - Doi bărbați au ameninţat că se aruncă de pe clădirea Casei Pensionarilor din Petroșani (VIDEO)
11:16 - Interpreta Lidia Bejenaru Botgros a murit. Artista s-a stins din viață la 68 de ani
11:01 - Pericolul ascuns din pepenele roșu. Ce se întâmplă dacă este consumat în exces și care sunt categoriile de persoane pentru care nu este recomandat
10:59 - Şofer român de TIR, condamnat la închisoare în Franţa pentru transport de cocaină: „Îmi pare rău, am crezut că e cannabis”