Dezvăluiri despre starea de sănătate a regelui Mihai și a reginei Ana

Dezvăluiri despre starea de sănătate a regelui Mihai și a reginei Ana
Foto: cancan.ro

Consilierul privat al Casei Regale, avocatul Ioan Luca Vlad, a vorbit, miercuri, despre starea de sanatate a regelui Mihai și a reginei Ana, potrivit ziare.com.

În cadrul unui interviu acordat Digi24, consilierul regal a spus că regele Mihai „este într-o situație în care are și zile mai puțin bune”.

„Așa cum a spus și Alteta Sa Regală Principele Radu, nu ne putem bucura de situatia lui, dar, pe de alta parte, eu l-am vazut pe Majestatea Sa, am avut aceasta bucurie acum patru saptamani, si pot sa spun ca am stat intr-o audienta in care lucrurile s-au desfasurat normal, dar stiu ca exista si momente mai grele", a declarat Luca Vlad.

Acesta a mai precizat că regele Mihai se află la reședința sa din Elveția, iar în ceea ce o privește pe regina Ana, consilierul a spus că aceasta se află într-o stare stabilă.

„Majestatea Sa Regina este intr-o stare, sa spunem asa, stabila. Nu are nicio afectiune care sa-i puna in pericol viata sau starea de zi cu zi si urmeaza un tratament pe termen lung, numai ca nimic care sa o impiedice din a face o anumita miscare, din a interactiona. E bine, e normal pentru varsta de 92 de ani", a explicat avocatul.

Casa Regală a anuntat, în martie, că regele Mihai suferă de cancer și leucemie, motiv pentru care a decis să se retragă din lumea politică.