Dezvăluiri șocante.Traian Băsescu: S-a încercat asasinarea mea (VIDEO)

Dezvăluiri șocante.Traian Băsescu: S-a încercat asasinarea mea (VIDEO)

Dezvăluiri şocante ale lui Traian Băsescu. Fostul preşedinte a confirmat informaţiile prezentate în 2005 de fostul şef SRI Radu Timofte, potrivit cărora au existat informaţii credibile privind tentative de asasinare a sa, venite din partea unor grupări mafiote, informează B1 TV. Băsescu susţine că a existat chiar şi o intenţie de răpire a uneia dintre fiicele sale de către un interlop.

”A fost un risc permanent, care nu era treaba președintelui. Instituțiile își adunau informațiile și era treaba lor să mă protejeze (…) nu știu, uitați, de grupări de tip mafiot, cum declara domnul Timofte. (…) Asta mi-a spus șeful SRI, iar asta e o declarație publică, nu ceva ce vă dezvălui eu. Am avut asemenea informații în diverse etape are mandatului meu", a declarat Traian băsescu într-o emisiune televizată.

Dezvăluirile fostului președinte vin după ce în 2005, directorul SRI de la acea vreme, Radu Timofte, afirma că există informații privind dorința unor grupări de a organiza asasinate la adresa unor politicieni din România, inclusiv la adresa preşedintelui.

Mai mult, întrebat despre cum privea familia sa aceste amenințări, Băsescu a afirmat că au existat chiar amenințări la adresa uneia dintre fiicele sale.

”Au fost momente în care le-am prevenit. Au fost niște situații aflate dintr-o închisoare, în care un super-vestit interlop își propusese să organizeze o răpire a uneia din fete. Informația a ajuns la mine, am atenționat-o, dar și structurile de securitate și-au luat măsuri. Erau informații culese din pușcării către sfârșitul primului mandat”, a mai declarat Traian Băsescu.

Dezvăluiri șocante.Traian Băsescu: S-a încercat asasinarea mea

#DIRECT_ONE_zg5ed7#

Urmăriți B1TV.ro și pe