Diamanta Brătianu „înşfăcată” de magistraţii englezi!

Diamanta Brătianu „înşfăcată” de magistraţii englezi!

Sora bulibaşei din Bârlad, Diamanta Brătianu, de 50 de ani, a ajuns în vizorul politistilor, de data asta a celor din Anglia. Diamanta a încălcat legea sclaviei moderne, adoptată de englezi pentru a descuraja traficul de persoane, prostitutia si cersetoria.

Sora Bulibasei a ignorat legile englezesti, care prevăd pentru astfel de fapte închisoare pe viată, ducând în Nottingham un cersetor cu handicap, din judetul Bacău.

Si nu ar fi primul, politistii din Nottingham au extins cercetările, existând probe serioase că bârlădeanca ar fi scos în stradă la cersit nu numai persoane cu handicap, dar si pe copiii ei minori.

Pe 1 noiembrie, Diamanta a fost ridicată cu mascatii de la domiciliul ei din Bârlad si dusă în fata magistratilor de la Curtea de Apel Iasi. Instanta a admis sesizarea formulată de Judecătorul Districtual (Curtea Magistratilor din Nottingham), pentru executarea mandatului european de arestare emis la data de 5 octombrie si au trimis-o pe Diamanta înapoi în Nottingham pentru a fi anchetată.
Judecãtorii ieseni au extrădat-osub acuzaţia de trafic de carne vie, Diamanta fiind printre primele persoane din România acuzate de o instanţădin Marea Britanie, în baza unei legi intratã în vigoare în 2015, care pedepseste cu închisoare pe viaţă traficanţii de persoane.

De precizat că potrivit ziariştilor de la Vremea Nouă, bulibaşa Radian Brătianu nici nu vrea să audă de Diamnata! Nu am nici o treabã eu cu ce face Diamanta, sã rãspundã în fata legii. De mult timp am rupt orice legãturã cu ea, tocmai din cauza prostiilor care le face” , a spus aliderul romilor din Bârlad, deranjat de asocierea cu infracţiunile comise de sora sa.

Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat