Diana Șoșoacă, vedetă printre jandarmi și polițiști: „Mă iau în brațe și mă pupă”. Atac dur la adresa USR-PLUS

Diana Șoșoacă, vedetă printre jandarmi și polițiști: „Mă iau în brațe și mă pupă. Atac dur la adresa USR-PLUS
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Diana Șoșoacă „a inventariat” județele țării și modul în care cetățeniisuportă restricțiile. Iașiul este foarte relaxat, potrivit senatoarei, unde nu există amenzi. Senatoarea spune că este primită cu mult entuziasm de polițiști și jandarmi.

„Iaşiul este PNL-ist. Consiliul judeţean Iaşi e PNL, Prefectura e PNL. În Iaşi nu există amenzi. Poliţiştii şi jandarmii mă iau în braţe şi mă pupă. Restaurantele şi barurile PNL-iştilor sunt deschise, în schimb, celelalte sunt sub restricţii.

E liber în sate, în comune. Cea mai liberă zonă din punct de vedere al restricţiilor este Maramureşul”, a declarat Șoșoacă pentru EVZ.

Diana Șoșoacă: „Tot ceea ce înseamnă conducere useristă au cele mai cumplite restricţii”

Administrațiile locale conduse de USR-PLUS au instituit cele mai severe restricții, susține senatoarea.

„Tot ceea ce înseamnă conducere useristă au cele mai cumplite restricţii. Şi tot în localităţile conduse de USR sunt cele mai multe abuzuri din partea Poliţiei. În cele cu conducere PNL, restricţiile sunt medii. Clujul, cu Boc, face, însă, excepţie.

Mie îmi este milă de clujeni. Cei mai supuşi la restricţii, cei mai înfricoşaţi, cei mai timoraţi sunt clujenii”, a mai transmis senatoarea independentă, potrivit sursei citate.