Discovery va realiza un documentar despre tragedia de la Colectiv: Premiera va avea loc în primăvară, în România

Discovery va realiza un documentar despre tragedia de la Colectiv: Premiera va avea loc în primăvară, în România
Foto: evz.ro

Discovery Networks lucrează la un documentar despre tragedia din clubul Colectiv care a avut loc anul trecut, pe 30 octombrie, potrivit Mediafax.

În urma incendiului, 63 de persoane au murit și alte câteva zeci au fost rănite.

„Ca povestitor apreciat şi urmărit la nivel mondial, este parte din misiunea Discovery să ofere telespectatorilor săi producţii relevante despre evenimente cu impact major la nivelul societăţii, mai ales atunci când există şi o componentă educativă. În acest caz, considerăm că povestea din Colectiv merită şi trebuie spusă, pentru a avea o imagine cât se poate de cuprinzătoare asupra faptelor petrecute în noaptea respectivă. Programul la care lucrăm va fi unul descriptiv şi se va concentra exclusiv pe filmul evenimentelor din 30 octombrie, încercând să ofere o perspectivă de ansamblu asupra tragediei. Ne dorim ca producţia să fie o radiografie obiectivă, bazată pe mărturiile celor prezenţi la faţa locului şi pe informaţiile confirmate deja de autorităţi”, a declarat Paul Welling, Head of Channels.

Premiera documentarului va avea loc în România, în primăvară, iar difuzarea mesajelor comerciale va fi întreruptă pe toată durata difuzării.

Urmăriți B1TV.ro și pe