Distracție de aprilie: Mai mulți tineri au făcut baie în Marea Neagră, deși apa avea doar cinci grade (VIDEO)

Distracție de aprilie: Mai mulți tineri au făcut baie în Marea Neagră, deși apa avea doar cinci grade (VIDEO)

Vremea frumoasă i-a scos pe mulţi dintre români la malul mării. Odată cu creşterea temperaturilor, au ieşit la rampă şi curajoşii care n-au ezitat să facă prima baie în mare pe acest an, informează B1 TV. În ciuda soarelui prietenos, apa a fost destul de rece, dar cei care s-au încumetat la o repriză de înot nu s-au lăsat deloc descurajaţi. Alţii, mai cumpătaţi, au ales o plimbare pe faleză sau să-şi petreacă timpul liber la terase.

Soarele generos pentru luna aprilie a dat startul la distracţie pe litoral. Mulţi dintre români n-au mai aşteptat deschiderea sezonului estival, aşa că au luat cu asalt staţiunile de la malul mării pentru a-şi petrece weekendul. N-au rezistat ispitei valurilor şi s-au aventurat în apă, deşi aceasta nu avea mai mult de 5 grade.

Mai mulți tineri au făcut baie în Marea Neagră, deși apa avea doar cinci grade

#DIRECT_ONE_7cvv4k#

Cei mai temerari au trecut testul cu brio şi nu au cedat de la primul contact cu apa rece.

”Mai rece decât cea de la chiuvetă, dar te obişnuieşti după 5-10 minute”, a spus un curajos.

În tot acest timp, fetele s-au bucurat de soare, îmbrăcate în costume de baie.

Alţii turişti s-au rezumat însă doar la o plimbare pe plajă sau au ales să se relaxeze în portul Tomis, unde terasele au fost pline.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Președintele CNCD, despre scandările xenofobe de la meciul Sepsi – FCU Craiova: „Stadioanele nu sunt un loc în care să permitem astfel de comportamente de incitare la ură și discriminare” (VIDEO)
23:36 - Șercan, despre Ciucă, Bode și restul plagiatorilor: Ei încearcă să-și poleiască incompetența cu titluri academice obținute prin fraudă, apoi sunt dispuși să demoleze principii și instituții pentru a șterge orice responsabilitate (VIDEO)
22:42 - Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR. Ea a candidat în 2019 la președinție din partea formațiunii lui Dan Voiculescu și a spus în campanie că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”
22:18 - DSU a lansat versiunea actualizată a aplicaţiei destinate protecției civile. Raed Arafat: Oamenii să o studieze nu în timpul dezastrului, ci înainte, să vadă cum pot beneficia de ea cât mai mult posibil (VIDEO)
21:33 - Raed Arafat: Lumea a fost avertizată privind codurile de ninsori. Călătoriile trebuiau limitate / E greu de intervenit când e viscol deoarece „tu scoți zăpada și vântul o adune înapoi” (VIDEO)
21:08 - Bărbat arestat după ce a şantajat o femeie cu publicarea de imagini compromiţătoare. Câți bani i-a dat victima
20:47 - Patronul clubului Sepsi: Suporterii Craiovei au scandat numai lozinci rasiste și xenofobe, inclusiv împotriva lui Adrian Mititelu. Au venit pentru scandal
20:15 - Alegeri în Austria Inferioară: Partidul lui Nehammer a luat 39,9%. Formațiunea extremistă FPO se situează pe locul al doilea
19:38 - Întâlnire a liberalilor la Vila Lac, în contextul tensiunilor cu PSD. Nicolae Ciucă le-ar fi spus PNL-iștilor că „rotația se va face ca în protocol” și că „Guvernul a fost performant”
19:00 - Meci de coșmar pentru Ciprian Tătărușanu. Nota primită de român după ce a încasat 5 goluri de la Sassuolo