Doi bărbați au fost reținuți după ce au agresat polițiștii ce i-au oprit la un filtru în trafic în București (VIDEO)

Doi bărbați au fost reținuți după ce au agresat polițiștii ce i-au oprit la un filtru în trafic în București (VIDEO)

Duminică noapte, în jurul orei 0:30, polițiștii de la secția 5 au oprit în cadrul unui filtru făcut în București, o mașină în care se aflau doi bărbați, anunță B1TV. Numai acțiunea în trafic nu a decurs cum era procedura deoarece cei doi au devenit violenți și i-au agresat pe ofițeri.

Agenții au chemat întăriri pentru prinderea celor doi bărbați agresivi. Polițiștii i-au urmărit și i-au reținut.

Sâmbătă ei vor fi audiați de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, și pentru infracțiune comisă au șanse să fie prezentați instanței cu cerere de arestare preventivă.

Polițiștii ce făceau un filtru în traficul din București au fost agresați de un șofer tras pe dreapta

#DIRECT_ONE_epu93c#

Tags:
Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)