Doi pescari, dispăruți de 4 zile în apele Dunării, după ce au fost surprinși de un mal de pământ

Doi pescari, dispăruți de 4 zile în apele Dunării, după ce au fost surprinși de un mal de pământ

Doi bărbați au fost dați dispăruți în apele Dunării, după ce au fost surprinși de un mal de pământ în timp ce pescuiau. Aceștia sunt căutați de patru zile de pompieri și scafandri, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al ISU Călăraşi, Ovidiu Tătăranu, a declarat că pompierii au fost anunţaţi, vineri după-amiază, că doi bărbați, în vârstă de 61 și 63 de ani, au dispărut după ce un mal de pământ s-a prăbuşit în timp ce se aflau la pescuit pe malul drept al Dunării, în zona cartierului Măgureni din municipiul Călăraşi.

Martorii care au sunat la 112 au povestit că pescarii se aflau pe mal, iar la un moment dat o bucată foarte mare de pământ s-a desprins, antrenând și un copac, iar cei doi bărbați au dispărut. Oamenii nu au putut preciza dacă pescarii au fost luaţi de apă sau au fost prinşi în pământul prăbuşit în braţul Borcea.

Ovidiu Tătăranu a spus că, pe lângă căutările cu scafandri și cu barca pneumatică, luni, în zonă a fost adus și un utilaj care excavează din apă malul de pământ prăbuşit.

Tags: