Doliu în lumea politică: Un consilier ALDE a murit în urma unui atac de cord!

Doliu în lumea politică: Un consilier ALDE a murit în urma unui atac de cord!
Foto: insaninyolu.com

Cătălin Mănoiu, consilier ALDE din Aleșd a murit marți seară la vârsta de 40 de ani, în urma unui atac de cord, potrivit e Bihoreanul.

Consilierul se afla la un meci de fotbal pe când i s-a făcut rău. Bărbatul a fost imediat condus acasă de soția sa, dar în momentul în care a intrat în curte acesta și-a pierdut cunoștința.

Medicii de la Serviciul de Ambulanță al județului Bihor au încercat să-l resusciteze timp de două ore.

Cătălin Mănoiu a fost cel care a inițiat și susținut un proiect de Hotărâre în Consiliul Local pentru ca liceenii cu media generală de peste 8,50 și cu nota 10 la purtare să primească o bursă lunară de 100 de lei.

Consiliul Local Aleșd a votat propunerea de a aloca banii necesari școlilor din oraș, iar începând de luna trecută bursele sunt înmânate elevilor.

Consilierul Mănoiu își dona indemnizația de consilier pentru a plăti mesele copiilor de la echipa de fotbal a orașului Aleșd.

Tags:
Ultima oră
22:12 - Valeriu Gheorghiță: „Este o prioritate să creștem numărul persoanelor vaccinate cu prima schemă”
22:00 - Florin Cîțu, despre declația lui Ludovic Orban privind neatingerea țintei de vaccinare: M-a mâhnit
21:54 - Florin Cîțu: În coaliție și eu, și Ludovic Orban susținem interesele PNL. Orice competiție e frumoasă – în economie reduce prețurile și crește oferta, în politică scoate cel mai bun lider la suprafață
21:38 - Premierul Florin Cîțu, despre introducerea restricțiilor pentru persoanele nevaccinate: „Trebuie să ne consultăm cu specialiștii. Nu vom închide piețele, nu vreau să închidem mall-urile”
21:28 - Florin Cîțu: Acest val 4 nu ar trebui să se întâmple, trebuie doar să ne vaccinăm, dar în același timp să fim pregătiți. Avem un vaccin care poate opri această pandemie
21:14 - UNICEF, semnal de alarmă cu privire la închiderea școlilor în pandemie: Efectele negative pe termen scurt sau lung nu justifică această abordare
20:58 - Explozie la un complex chimic din Germania: O persoană a murit și peste 30 au fost rănite. Localnicii, sfătuiți să evite mâncarea din grădină și să se ferească de eventuale particule de funingine
20:53 - Dan Barna: Relaţia de lucru în coaliţie este funcţională. Lucrurile nu sunt roz, dar nici negre
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)