Doliu în televiziune: A murit Cosmin Andrei, producătorul emisiunii „Viața satului”

Doliu în televiziune: A murit Cosmin Andrei, producătorul emisiunii „Viața satului”
foto:facebook

Cosmin Andrei, producătorul emisiunii Viața Satului de la TVR 1, s-a stins din viaţă joi seara, la vârsta de 44 de ani.

Jurnalistul era producătorul celei mai longevive emisiuni, Viața Satului, difuzată ani la rând la TVR 1, potrivit Click!.

Cel care a făcut anunțul public pe Facebook a fost un apropiat al său, Daniel Butănoiu:

„Din păcate, pe seară, am primit o veste tristă legata de Cosmin Andrei de la Viata Satului cum ca nu mai este printre noi! Cumplit! A plecat dintre noi împrieteniți, un tată, un profesionist, un OM! Condoleanțe familiei!”, a scris acesta pe o rețea de socializare.

De asemenea, reprezentanții TVR au confirmat decesul jurnalistului:

„Colegul nostru, Cosmin Andrei, cunoscutul jurnalist al emisiunii „Viața Satului”, s-a stins din viață la numai 44 de ani. Cosmin Andrei a lăsat în urmă o carieră impresionantă, la Televiziunea Română. Încă de la început, numele său a fost legat de una dintre cele mai longevive emisiuni de televiziune din România. Povestea lui la TVR a început în 1996, când a fost angajat în funcția de reporter, pentru ca ulterior, timp de 18 ani, să ocupe funcția de producător al emisiunii Viața Satului.

De-a lungul carierei de jurnalist la TVR, Cosmin Andrei a primit mai multe premii importante.

Dintre acestea, amintim distincția pentru emisiunea Viața Satului, primită în 2015, alături de colegul său, Gabriel Gherghescu – Trofeul APTR pentru cel mai reprezentativ program de televiziune care a contribuit la dezvoltarea audiovizualului ramânesc de după anul 1989. Dumnezeu să-l odihnească!”.


Colegul nostru, Cosmin Andrei, cunoscutul jurnalist al emisiunii „Viața Satului”, s-a stins din viață la numai 44 de…

Publicată de Viaţa satului peVineri, 16 octombrie 2020