Dolj: 52 de migranți din Orientul Mijlociu, descoperiți într-un tir care transporta varză

Dolj: 52 de migranți din Orientul Mijlociu, descoperiți într-un tir care transporta varză
Foto: stirigiurgiu.ro

52 de migranți din Irak, Afganistan și Siria au fost descoperiți, marți, la Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, județul Dolj, într-un tir care transporta legume din Bulgaria către Germania, informează Agerpres.

Migranții au fost găsiți în timpul unui control asupra unui autocar condus de un cetățean cipriot, care transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, varză, din Bulgaria pentru Germania.

Din grupul de 52 de migranți, 24 ersu sirieni, 24 afgani și 4 irakieni. Ei au declarat că au plecat în urmă cu aproximativ o lună din țările de origine și au ajuns în Bulgaria de unde au fost preluați de șoferul TIR-ului, având ca destinație Germania.

Polițiștii de frontieră au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de migranți și trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”