Dosarul Colectiv: Magistraţii Tribunalului București decid dacă mențin controlul judiciar pe cauțiune, în cazul lui Cristian Popescu Piedone

Dosarul Colectiv: Magistraţii Tribunalului București decid dacă mențin controlul judiciar pe cauțiune, în cazul lui Cristian Popescu Piedone

Magistraţii Tribunalul București decid vineri dacă mențin controlul judiciar pe cauțiune dispus în cazul lui Cristian Popescu Piedone, în dosarul Colectiv, informează B1 TV.

Aşa că tot vienri, fostul primar al Sectorului 4 va afla dacă va putea folosi mașinile de lux cu care a garant cauţiunea, cât timp ancheta este în desfășuare.

Procurorii DNA au dispus cauțiune în cazul fostului edil, acuzat de abuz în serviciu, după ce ar fi semnat două avize de funcționare a unor societăți fără a avea atribuții în acest sens și fără a analiza cu atenție documentele.

Valoarea cauțiunii stabilită de procurorii DNA este de 1,5 milioane de lei.

Ultima oră
22:09 - Florin Cîţu, reacție la acuzația de plagiat adusă lui Nicolae Ciucă: Premierul va trebui să clarifice situaţia în faţa românilor, ca să nu devină o vulnerabilitate
21:57 - Numirea noului selecționer, pe ultima sută de metri. Două nume se mai află în cursă. FRF ar putea face anunțul cel mare miercuri
21:46 - Administraţia Prezidenţială: Klaus Iohannis își menține poziția privind combaterea plagiatului și consideră corectă decizia lui Nicolae Ciucă de a cere analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)