Două persoane și-au pierdut viața într-un accident rutier produs în județul Cluj

Două persoane și-au pierdut viața într-un accident rutier produs în județul Cluj

Accident tragic în judeţul Cluj. O femeie a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens unde a lovit un alt autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani. Ambii şoferi şi-au pierdut viaţa în urma impactului violent.

Potrivit martorilor, femeia gonea cu viteză. La un moment dat aceasta a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit în plin de un alt autoturism care circula regulamentar. Şoferul celei de-a doua maşini a decedat pe loc. Acesta avea doar 22 de ani şi îşi cumpărase automobilul chiar în aceeaşi zi. Femeia care a provocat tragedia a fost dusă la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Şi la ieşirea din Dej a avut loc un accident grav. Un şofer a forţat depăşirea unui camion pe un pod. Conducătorul a observat însă că din sens opus venea o altă maşină şi a încercat să revină pe banda de mers. A acroşat însă camionul pe care încercase să îl depăşească. Autoturismul la bordul căruia se afla un cunoscut instrumentist din Cluj a fost proiectat peste parapeţii de protecţie a pietonilor aflaţi pe marginea podului. Din fericire, muzicianul a scăpat fără a fi rănit. La faţa locului s-au deplasat însă poliţiştii care au început cercetări pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.

Tags: