Dragoș Bogdan, fost vicepreședinte ANAF, a fost reținut

Dragoș Bogdan, fost vicepreședinte ANAF, a fost reținut
Foto: agerpres.ro

Dragoș Bogdan, un fost vicepreședine al ANAF, a fost reținut, joi seară, potrivit unui comunicat al Direcției Naționale Anticorupție.

Bogdan a fost chemat la audieri, joi seară, la sediul Direcției Naționale Anticorupție, alături de șefa DIICOT Alina Bica și omul de afaceri Gheorghe Stelian.

Fostul vicepreședinte al ANAF a făcut parte, alături de Alina Bica și Lăcrămioara Alexandru, dintr-o comisie din Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, constituită în 2011, ce a aprobat despăgubirea lui Gheorghe Stelian, un apropiat al lui Dorin Cocoş, pentru un teren din Bucureşti care nu îi mai putea fi retrocedat în natură. Astfel, comisia respectivă ar fi aprobat plata către Stelian a 150 de milioane de euro, pentru acest teren care fusese supraevaluat.

Secţia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) se va întruni în această seară pentru a lua o decizie în legătură o cerede de încuviințare a reținerii procurorului-șef al DIICOT, Alina Bica, formulată de procurorii DNA.

Lăcărmioara Alexandru a fost deja reținută în acest dosar.

Ultima oră
20:07 - Cătălin Drulă vine cu explicații despre execuția bugetară la Ministerul Transporturilor, după criticile formulate de premierul Florin Cîțu
19:49 - Tribunalul București a decis. Ce se va întâmpla cu motociclistul care a agresat în trafic un bărbat pe trotinetă electrică
19:38 - Ludovic Orban: Investițiile în comunitățile locale nu au voie să se oprească! Cel puțin 40 de miliarde de lei trebuie prevăzute pentru PNDL 3. De la nivelul Guvernului trebuie să înceapă discuțiile aplicate
19:15 - Turiștii își pot lua adio de la porumbul de pe plajă. Vânzătorii ambulanți, amendați de polițiști
19:11 - Premieră: Consiliul Judeţean Bihor şi Primăria Oradea înfiinţează o companie aeriană locală. Curse regulate către Bucureşti, din martie 2022 / Anunțul făcut de Ilie Bolojan și Florin Birta (VIDEO)
18:42 - Aproape 15.300 de persoane, vaccinate anti-COVID în ultima zi. Peste 11.000 au primit prima doză
18:38 - Permisul de sănătate și vaccinarea îngrijitorilor, aprobate de Consiliul Constituțional din Franța
18:07 - Raed Arafat: La acest moment, întoarcerea la școală e planificată în condiții de normalitate (VIDEO)
17:57 - Moderna anunță că vaccinul său anti-COVID prezintă o eficiență de 93%, chiar și la șase luni de la administrarea rapelului
17:46 - Florin Cîțu dă asigurări că vor fi plătite în continuare facturile aferente proiectelor din PNDL 1 şi 2: Nu e adevărat că au fost întârzieri. Vor fi alocate noi resurse, nu e nicio problemă (VIDEO)