DOLIU în România! Moartea a lovit când nimeni nu se aștepta! Regrete eterne pentru MARELE ACTOR

DOLIU în România! Moartea a lovit când nimeni nu se aștepta! Regrete eterne pentru MARELE ACTOR

Florin Piersic este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România.

DOLIU LA ANTENA 1! VESTEA MORȚII I-A ÎNTRISTAT PE TOȚI! AU OPRIT FILMĂRILE!

Însă, în ciuda optimismului general pe care îl emană, marele actor ascunde o dramă teribilă! În urmă cu mai mulți ani, una dintre surorile lui a avut parte de un sfârșit tragic. A fost găsită moartă abia după patru zile!

BIANCA DRĂGUȘANU A ÎNNEBUNIT BĂRBAȚII! INCREDIBIL UNDE ȘI-A FĂCUT TATUAJUL DEMENȚIAL! IMAGINI BOMBĂ CU ZONA INTIMĂ (GALERIE FOTO)

Îmi aduc aminte că prin ceață că am avut o soră. Se chemă Lucica. Lucia Piersic. În una din zile, soră mea, asta o știu din ceea ce mi s-a istorisit de mama și tata, a plecat pe malul Prutului împreună cu elevele de la Liceul‘Oltea’ să culeagă plante pentru soldații de pe front. Era în 1942. Pentru prima oară, povestea mamă, a condus-o până în colțul străzii. Parcă a avut o presimțire. Mamă i-a spus: „Lucica, nu cumva să faci baie, fiindcă Prutul e foarte periculos”.

BOMBĂ MONDENĂ! ŞTEFAN BĂNICĂ JR PRINS ÎN FAPT CU SOȚIA LUI CABRAL! LAVINIA PÂRVA E LA PĂMÂNT

Ea nu a făcut baie. Dar copiii de la Liceul‘Mihai Viteazul’, au început să facă baie. Una dintre fețe, chiar colegă ei de bancă, Doina Puhă, fiică unui general din Cernăuți, a început să țipe că a luat-o un vârtej. Sora mea care era și campioană la înot, îmbrăcată cum era, a sărit în apa ca să o scoată pe Doina. Din întâmplare sau nu din întâmplare, fiindcă așa-i destinul, pe acolo trecea un domn, Peisah se numea… L-am cunoscut, nu mai trăiește. El, auzind țipete, a sărit și el în apa, și prima pe care a scos-o a fost Doina, când a sărit după Lucica, nu a mai găsit-o…”, a povestit Florin Piersic.