„Drumul morţii”: un alt accident cu victime multiple, dimineaţă, pe DN 28, la Leţcani

Drumul morţii: un alt accident cu victime multiple, dimineaţă, pe DN 28, la Leţcani
Foto: pixabay.

Autorităţile intervin, joi dimineaţă, la un accident cu victime multiple produs pe DN 28 Iași-Târgu Frumos, în localitatea Leţcani, judeţul Iaşi. O camionetă şi un microbuz s-au ciocnit. Traficul rutier se desfășoară îngreunat în zona respectivă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași, nu au existat persoane încarcerate, însă intervenția a fost „dinamică”.  

Un număr de 13 persoane implicate în accidentul rutier iar nouă persoane dintre acestea au necesitat îngrijiri medicale. În accident au fost implicate un microbuz cu persoane din R. Moldova (opt persoane ) și o camionetă (cinci persoane).  Au fost transportate la spital opt persoane, cinci persoane transportate de ISU și trei de SAJ, dintre care un minor, de sex masculin, în vârstă de de 16 ani.

„Sunt patru pacienţi transportaţi la Spitalul Sf Spiridon, patru la Spitalul de Neurochirurgie şi unul de 16 ani la Spitalul de Pediatrie. Toţi sunt stabili”, potrivit coordonatorului SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu,

La locul intervenţiei acţionează mai multe echipaje medicale, de pompieri, dar şi de Poliţie.

Drumul Morţii: accidentele grave se ţin lanţ, săptămânal

În urmă cu doar trei zile, un alt accident asemănător a avut loc în acelaşi loc: o persoană a murit, iar alte opt, dintre care trei copii, au fost grav rănite după ce maşinile în care se aflau au fost implicate, luni seara, într-un accident rutier pe DN 28, la Leţcani, în apropiere de municipiul Iaşi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţe (ISU) Iaşi, în timpul accidentului rutier două maşini au ieşit în decor, probabil în urma unei coliziuni, iar în una dintre ele se aflau şapte persoane, printre care şi trei copii; în cel de-al doilea autoturism implicat în accident se aflau două persoane.

Urmăriți B1TV.ro și pe