EDUCATOAREA de la o grădiniță din București care participa la partide de SEX prin SUGAR DATING (VIDEO)

EDUCATOAREA de la o grădiniță din București care participa la partide de SEX prin SUGAR DATING (VIDEO)

Vacanţe scumpe, cadouri şi bijuterii preţioase. Este mirajul unui nou fenomen care prinde rădăcini şi în ţara noastră: sugar dating, o lume în care, oficial, este cerută și răsplătită compania, nu serviciile sexuale. O platformă online permite tinerelor deschise spre noi experienţe o viaţă fără griji. În joc intră de obicei fete frumoase care pot oferi o companie plăcută unor domni cu bani, dispuşi să le răsplătească serviciile, povestește Observator.

Peste ocean, fenomenul are şi summit-uri, în România, încă e un subiect tabu. Iată totuși selecțiuni din mărturia sub pseudonim a unei domnişoare, educator de profesie, care a intrat în lumea sugar dating!

Ana: „Nu este un job, nu este o meserie, este un stil de viaţă pe care ţi-l alegi! Pentru mine, să fii o sugar baby este să fii o femeie tânără, frumoasă, nu neapărat fizic, ci şi ca personalitate, şi contrar lucrurilor pe care oamenii le-ar crede despre mine, la mine, a fost dorinţa da a experimenta, de a-mi cunoaşte limitele, deci nu pentru bani.”

Şi totuşi banii vin. Bărbaţii, aşa numiţii Sugar Daddies, o răsfaţă cu vacanţe şi cadouri scumpe.

Ana: „Mulţi fac sex pentru taxe de şcolarizare, eu am nişte principii şi limite peste care nu vreau să trec, dar pe mine m-a fascinat acel bărbat matur. Prima destinaţie a fost la New York şi a fost destul de interesant pentru mine pentru că nu vizitasem nici măcar Europa. Dacă sexul şi banii vin împreună, automat ne duce cu gândul la prostituţie!”

Ana are peste 25 de ani şi nu îşi doreşte deocamdată o relaţie serioasă. Le-a spus despre bărbaţii din viaţa ei chiar şi părinţilor.

Ana: „Au înţeles că nu este nimic greşit, că nu mă pune în pericol cu nimic, că nu este nimic ilegal, ci este pur şi simplu un stil de viaţă pe care îl aleg!”

Mondenul Codin Maticiuc, un bărbat care şi-ar putea permite o astfel de relaţie, opinează pe această temă: „Pentru mine, are o conotaţie de prostituată, sincer să fiu! Adică mi-e greu să stabilesc diferenţa. Nu cred că vor un barbat matur, dar foarte sărac că ar fi foarte interesant! E un fel de barter, adică nu e vorba de bani, e vorba de produse.”

Mai tranșant decât la TV, pe propria pagină de Facebook, Maticiuc concluzionează: „o specie nouă de curve”!

SUGAR DATING – Un nou stil de dating, precum o dulce PROSTITUȚIE, în România

Tags: