„Elena Udrea poate fi audiată prin videoconferință, dar nu se dorește”. Avocat: Este o încălcare majoră a dreptului la apărare (VIDEO)

Elena Udrea poate fi audiată prin videoconferință, dar nu se dorește. Avocat: Este o încălcare majoră a dreptului la apărare (VIDEO)

Elena Udrea nu va fi audiată prin video conferință “pentru că nu se dorește”, a declarat avocatul fostului jministru, Veronel Rădulescu.

Instanța o contrazice pe Elena Udrea, afirmând că din actele depuse de aceasta nu rezultă că are calitate de refugiat politic în Costa Rica.

“Mi s-a prezentat un carnet/card. Nu pot să traduc eu din spaniolă, dar a tradus un traducător autorizat. Este un carnet de azilant.

Elena Udrea poate fi audiată prin videoconferință, dar nu se dorește. Neaudierea sau refuzul audierii inculpatului în calea de atac este o încălcare majoră a dreptului la apărare, care este consfințit de Constituția României, inclusiv de Drepturile Omului.

Solicitarea de azil pe care a făcut-o Elena Udrea este întemeiată pe temerile privitoare la riscurile la care este supusă în România”, a declarat avocatul.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Ultima oră
17:31 - Florin Cîțu a plecat dintr-o conferință de presă, deranjat de întrebările jurnaliștilor (VIDEO)
17:26 - Ludovic Orban avertizează: „Dacă Iohannis îl va nominaliza pe Cîțu premier, va încălca Constituția”
17:26 - Suedia: Explozie într-un bloc din orașul Göteborg. Poliția ia în calcul un atac cu bombă
17:16 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 septembrie – 2 octombrie. Iată pentru cine se anunţă câştiguri financiare!
17:15 - Florin Cîțu: „Îi așteptăm pe cei de la USR să discutăm și să mergem cu această coaliție mai departe. Vom trage linie în momentul în care vor vota moțiunea alături de PSD sau AUR”
17:12 - Curtea de Apel Cluj a anulat ultimele Hotărâri de Guvern privind prelungirea stării de alertă și pe cea care introduce certificatul verde COVID. Decizia nu e definitivă
17:00 - Gigi Becali, pictat pe peretele unei biserici, alături de Iisus Hristos. Patronul FCSB a izbucnit în plâns când a văzut rezultatul (FOTO)
16:55 - Ludovic Orban, după decizia conducerii Parlamentului privind moțiunile de cenzură: Încă o hotărâre neconstituțională, luată de aceeași majoritate PSD – partea PNL pro-Cîțu. Penibil (VIDEO)
16:44 - Cele mai ciudate superstiții. De ce se consideră ghinion să te tunzi noaptea și de ce nu e bine să deschizi umbrela în casă
16:42 - Moțiunea de cenzură depusă de PSD va fi votată pe 5 octombrie. Moțiunea USR PLUS – AUR, amânată iar, contrar deciziei CCR (VIDEO)