Elena Udrea, eșec în instanță: Ce decizie au luat magistrații în dosarul „Gala Bute” (VIDEO)

Elena Udrea, eșec în instanță: Ce decizie au luat magistrații în dosarul „Gala Bute” (VIDEO)

Elena Udrea a solicitat, fără succes, o amânare în dosarul ”Gala Bute”, în care fostul ministru a primit o condamnare pe fond la șase ani de închisoare cu executare pentru luare de mită și abuz în serviciu, informează B1 TV.

În fața Instanței Supreme, Elena Udrea a cerut, prin intermediul avocatului său, amânarea procesului, în condițiile în care miercuri urmau să fie audiați trei martori importanți. Elena Udrea a cerut această amânare pentru că ar dori să le adreseze și ea întrebări.

Instanța a respins însă solicitarea făcută de Udrea.

Totodată, avocatul fostului ministru a prezentat miercuri trei documente medicale emise de unul dintre medicii Elenei Udrea din Costa Rica. În aceste acte se arată faptul că aceasta este în imposibilitatea de a se deplasa în România și că are nevoie de odihnă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Ultima oră
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său
20:19 - Accident cumplit în județul Prahova. Patru persoane, printre care și un bebeluș, au fost transportate la spital (VIDEO)
20:01 - Mamă, tată și fiu, răpuși de COVID-19 în aceeași zi. Cei trei erau nevaccinați și ajunseseră la spital în stare foarte gravă / Managerul SJU Giurgiu: Marea majoritate a cazurilor vin în ultimul moment (VIDEO)
19:37 - Probleme pentru Selly! Mesajul transmis de vlogger în toiul nopții: „Ne asigurăm că pe viitor nu mai încearcă nimeni să mă rănească sau să mă omoare…”
19:17 - 59.319 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care aproape 31.900 cu prima doză
18:56 - Ratingul României, reconfirmat de agențiile Standard & Poor`s și Moody`s. Perspectiva, stabilă