Elena Udrea: Iubitul meu este haștag rezist și ne certăm mereu din cauza asta

Elena Udrea: Iubitul meu este haștag rezist și ne certăm mereu din cauza asta

Elena Udrea a dezvăluit că se ceartă cu iubitul ei, Adrian Alexandrov, pentru că acesta este ”haștag Rezist”, potrivit unui material publicat de ”Gazeta Sporturilor” după discuția purtaă în Costa Rica de jurnalistul Costin Ștucan cu fostul ministru.

Udrea a declarat că este foarte deranjată de comentariile care se fac pe seama ei în România.

„Având în vedere tot ce am făcut pentru țară, e o lipsă de respect cum comentează unii. (…) Da, bine, mai citesc unele (comentarii – n.r.). Două-trei. Îi văd pe ăștia cu haștag rezist care comentează pe Facebookul președintelui. Presupun că sunt susținătorii. Bine, mulți sunt conturi false că îi mai demasc. Intri pe cont și vezi. «Cât rău a făcut Udrea?». Ia, zi, cât rău a făcut Udrea? Nu știm, dar dacă așa se zice așa zicem și noi”, a declarat Udrea.

Fostul ministru a mai spus că cei din Costa Rica stau prost la capitolul infrastructură, dar că au un stadion făcut cadou de chinezi.

”Au construit chinezii cu materialele lor. Ce facem noi cu 10 milioane, ăștia fac cu unul. Noi nu am putut. Eu am aceste discuții și mă enervez. Mai nou când mă enervez vorbesc urât și înjur pe toată lumea. Deci am discuția asta inclusiv cu iubitul meu care este «haștag Rezist». I-am zis: «Mă, nu înțelegeți nimic!»”, a mai spus Elena Udrea.

Ultima oră
12:30 - Cum îţi purifici organismul în numai o săptămână
12:30 - Florin Cîțu: PNL nu susține creșterea de taxe sau introducerea unora noi. Noi am scos taxele și supraaccizele stabilite în 2017 – 2019 și am reușit să încasăm mai mulți bani la buget, deși era criză economică globală (VIDEO)
12:13 - Florin Cîțu: Pentru anul viitor se estimează o dinamică economică în scădere. Dacă vrem iar creștere economică de 7%, trebuie să alocăm mai mulți bani pentru investiții (VIDEO)
12:11 - Ce este certificatul Stop Covid și cum se va aplica în România. Documentul, obligatoriu la locul de muncă
12:00 - Lavinia Pîrva, dezvăluiri cutremurătoare despre căsnicia cu Ștefan Bănică junior: „Îmi e suficient”
11:43 - Florin Cîțu, critici voalate pentru Nicolae Ciucă și Alexandru Rafila: Am fost criticat astă vară că am relaxat măsurile la câteva zeci de cazuri pe zi. Acum sunt peste 1.000 și unii dintre cei care ne criticau sunt foarte relaxați
11:41 - Semnal de alarmă tras de medici. Unu din patru români suferă de o formă de alergie
11:29 - Vlad Gherman și iubita, în serialul Adela?! Ce se va întâmpla cu Călin în sezonul 3 al producției de la Antena 1 (FOTO)
11:25 - Florin Cîțu: Dacă oferim testare gratuită nelimitat, rata de vaccinare anti-COVID n-o să mai crească. Nu poți să susții nelimitat o astfel de cheltuială (VIDEO)
11:17 - Klaus Iohannis vorbește, în mesajul de Ziua Internaţională Anticorupţie, despre „blamul societății, neacordarea votului unor politicieni corupți și atitudinea civică”