Elena Udrea, după dezvăluirile lui Sebastian Ghiță: Vreau să îi răspund amicului meu de la Belgrad. Nu înțeleg ce jocuri face

Elena Udrea, după dezvăluirile lui Sebastian Ghiță: Vreau să îi răspund amicului meu de la Belgrad. Nu înțeleg ce jocuri face

Elena Udrea reacţionează în urma noului episod al dezvăluirilor lui Sebastian Ghiţă. Aflat în Serbia, fostul deputat a declarat, în interviul pe care i l-a acordat lui Ion Cristoiu, că Elena Udrea ar fi vrut să preia postul Realitatea TV.

Într-o postare pe Facebook, Udrea neagă aceste afirmații, susținând că Ghiță a fost cel care a preluat Realitatea, pe care a transformat-o în RTV, cu ajutorul lui Maior și Coldea.

Dezvăluirile lui Ghiță sunt legate și de episodul fotografiilor de la Paris cu Elena Udrea și Alina Bica. Omul de afaceri a precizat că zece oameni din Bucureşti ştiau că vor apărea pozele cu cele două, precizând că nu el a făcut site-ul pe care au apărut fotografiile, dar că ştia de existenţa acestuia.

„Deși m-a prins episodul tâșpe din interviul cu Sebi Ghițăla spital și am cu totul alte priorități, având în vedere căam fost subiect al acestei filmări, probabil pentru căîn celelalte episoade nu reușește sărupăgura târgului cu nimic, vreau săîi răspund scurt, amicului meu de la Belgrad.

Nu înțeleg ce jocuri face, decât cănu își reneagăoriginile, orice ar fi SRI și Maior trebuie săfie bine…

2. Nu eu am vrut săiau Realitatea, nici nu aveam cum, ci el a luat-o și a făcut RTV-ul, cu ajutorul lui Maior și Coldea. Eu m-am opus explicit preluării, le-am reproșat celor din conducerea SRI etc., lucruri despre care vorbesc în Jurnalul meu, ba chiar am și spus public în emisiunea Romania 9 de la TVR.

De ce era nevoie săaibăteleviziune, am văzut ulterior, când atacul la Traian Băsescu, la mine și alții de pe lista neagrăa fostului adjunct SRI se dădea prin Rtv mai ceva ca prin A3. Sigur, erau vremurile când Sebi era încăprieten cu Coldea.

3. De unde știe Ghițăce conține Raportul??? Eu, care eram vizatăși mult mai apropiatăde Președintele care l-a cerut și l-a citit, habar nu am ce conține. Dar sunt sigurăcădacăar fi avut o singurăreferire la vreo faptăde-a mea, de-a lui Bica, în afara legii, așfi aflat pe loc. Oricum, ca sa ne lămurim, cer desecretizarea lui.

Mămir căacum spune altceva, dupăce zilele trecute tot Ghițădeclara căa fost sunat de Coldea în ziua în care au fost publicate pozele în mod clandestin pe internet, care i-a dat un IP al unui site de pe care urma să preia fotografiile cu mine și cu Bica, pentru a le da într-un mare show tv, la televiziunea făcutăîmpreuna de ei. Ceea ce s-a și întâmplat atunci.

Cât privește poveștile pe care le-ar fi auzit de la SRI cu dosare cu arabi și nu mai știu ce, și acest episod este descris de mine în Jurnal, apoi l-am dat exemplu și public de câteva ori, ca probăa implicării lui Coldea în afaceri, de partea unora.

Dar, și aici e mai simplu decât desecretizarea Raportului, îl rog/autorizez pe domnul Cristoiu săpublice secvențele din Jurnal despre care discuta Sebi Ghiță, ca săne lămurim.

În concluzie, pot săpresupun doar căîi e foarte greu în Serbia și cănici el nu mai știe cui săîi facăpe plac, ca săîi fie bine. Adicăexact ce a făcut mereu…”, scrie Udrea, pe Facebook.