Elena Udrea, dezvăluiri despre statul paralel: Există o strategie de distrugere a oamenilor de afaceri români (VIDEO)

Elena Udrea, dezvăluiri despre statul paralel: Există o strategie de distrugere a oamenilor de afaceri români (VIDEO)

Elena Udrea a declarat duminică seara, în cadrul emisiunii ”Controverse”, referindu-se la oamenii de afaceri care aveau legături strânse cu SRI, că există o strategie de a fi distruse afacerile românești, în beneficiul firmelor străine.

Întrebată dacă poate fi vorba despre o strategie pentru a face loc pe piață unor firme străine, Udrea a răspuns: ”Poate fi și acesta un argument. Nu neapărat pentru ceea ce li s-a întâmplat celor care au fost apropiați de vârful sistemului, de conducerea SRI și apoi îndepătați cu dosare penale, ci pentru alți oameni de afaceri care au fost executați, afacerile lor au fost distrse, iar locul lor pe piață a fost luat de firme străine. În România există, dacă nu o strategie de distrugere a oamenilor de afaceri români, măcar există interesul unora de a scoate de pe piață mari companii românești pentru a face loc companiilor străine”.

”Logica este simplă, pe lângă sprijinul pe care îl primesc de la ambasadele țărilor care susțin companiile respective, mai există un interes foarte pragmatic al lor. Tot ce a însemnat leadership în România, elită în societatea românească, totul a trebuit să fie distrus pentru că interesul lor este să conducă România. Interesul lor a fost să distrugă tot ce putea să fie piedică în strategia acesta de a conduce România, și până acum le-a ieșit, și pentru asta au scos din joc tot ce însemna potențială piedică în calea lor, fie că vorbim de politicieni, de oameni de afaceri sau presă”, a mai spus Elena Udrea.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.