Elev olimpic, după BAC: Lucrez deja în securitate biometrică. Nu am ce să învăț la facultățile din România sau din Europa (VIDEO)

Elev olimpic, după BAC: Lucrez deja în securitate biometrică. Nu am ce să învăț la facultățile din România sau din Europa (VIDEO)

Elev olimpic, declaraţii inedite după examenul de bacalaureat. Tânărul susţine că nu este interesat să urmeze cursurile vreunei facultăţi pentru că nu prea mai are ce învăţa la Facultăţile din România. Elevul vrea să îşi deschidă o afacere în domeniul IT, unde s-a făcut remarcat deja.

„Eu lucrez de doi ani în securitate biometrică, recunoaştere facială, recunoaştere de amprente şi lucruri de genul acesta care ne ajută să scăpăm de parole. Lucrez cu cea mai mare firmă care se ocupă de aşa ceva. Firma are mai multe tehnologii dezvoltate, am contribuit la dezvoltarea lor şi cel mai mare câştig a fost experienţa. Nu mai am ce să învăţ la Politehnică sau alte facultăţi din România sau Europa. Eventual, m-aş duce la MIT (Massachusetts Institute of Technology) din America. E singura facultate la care m-aş duce ”, a declarat tânărul care vrea să îşi deschidă propria afacere în domeniul it. „Pot dezvolta o aplicaţie care să devină populară şi să fie cumpărată de unul dintre giganţi până la sisteme de securitate pentru instituţiile publice sau guverne”, a mai declarat Viorel Baicu, scrie Adevărul.

Elev olimpic, după BAC: Lucrez deja în securitate biometrică. Nu am ce să învăț la facultățile din România sau din Europa

#DIRECT_ONE_i57wje#

Video/Youtube – Daniel Dancea

Tânărul nu s-a hotărât încă ce fel de afacere vrea să deschidă în domeniul IT.

“Nu ştiu, începând de la poate o aplicaţie care să devină populară şi cumpărată de unul din giganţi până la sisteme de securitate poate pentru instituţiile publice, Guverne”, a spus Viorel.

Tânărul s-a făcut remarcat până acum în industria IT. La ediţia de anul trecut a HackTM, un eveniment de profil, Viorel Baicu a dezvoltat o aplicaţie cu care promite să revoluţioneze industria auto.

Conform rezultatelor publicate pe edu.ro, Viorel Baicu a luat la examenul de Bacalaureat media generală 8,46, cu 7,8 la Limba Română, 8 la Matematică şi 9,6 la Informatică. „Eu sunt mulţumit de rezultat”, a declarat tânărul, care ştie şi de ce nu a luat 10 la Informatică, materia lui forte. „Ştiu ce am greşit. Am făcut o confuzie”, a spus Viorel Baicu, care nu s-a hotărât încă dacă va urma sau nu o facultate. „Nu m-am hotărât. Sunt încă în perioada de vacanţă”, a mai spus adolescentul, mai arată sursa citată.Conform rezultatelor publicate pe edu.ro, Viorel Baicu a luat la examenul de Bacalaureat media generală 8,46, cu 7,8 la Limba Română, 8 la Matematică şi 9,6 la Informatică. „Eu sunt mulţumit de rezultat”, a declarat tânărul, care ştie şi de ce nu a luat 10 la Informatică, materia lui forte. „Ştiu ce am greşit. Am făcut o confuzie”, a spus Viorel Baicu, care nu s-a hotărât încă dacă va urma sau nu o facultate. „Nu m-am hotărât. Sunt încă în perioada de vacanţă”, a mai spus adolescentul.

Citeste mai mult: adev.ro/oa76e6

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe