Embolia pulmonară, posibila cauză a decesului tinerei de la Arad care lua prafuri de slăbit

Embolia pulmonară, posibila cauză a decesului tinerei de la Arad care lua prafuri de slăbit
Foto: citynews.ro

Necropsia efectuată în cazul tinerei din Arad, care a murit la spital, după o cură de slăbit cu suplimente nutrivite, arată că aceasta suferea de embolie pulmonară.

Acesta ar putea fi unul din cauzele decesului, susțin medicii, explicând că acestă complicație ar fi putut apărea din cauza anticoncepționalelor.

Din primele rezultate ale necropsiei se arată că tânăra de 27 de ani suferise și un embolism pulmonar, informează Mediafax.

„Embolismul pulmonar suferit poate fi cauza decesului, conform primelor date pe care le avem. Se ştie că embolismul pulmonar este o complicaţie care poate apărea în cazul consumului unor anticoncepţionale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, dr. Adrian Wiener.

Cauza inițială a stării de comă profundă rămâne stopul cardio-respirator din 13 septembrie, care ar fi putut surveni în urma consumului de suplimente nutritive, regim care a presupus înlocuirea unor mese cu prafuri dizolvate în apă.

 

Tags:
Ultima oră
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)
19:10 - Alexandru Rafila îndeamnă la vaccinare: O să avem un val 4 în septembrie-octombrie. Dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, situația va pune la încercare sistemul de sănătate (VIDEO)