Este alertă în Capitală! Polițiștii caută un bărbat care ar fi tâlhărit o femeie în fața unui bloc din Sectorul 1

Este alertă în Capitală! Polițiștii caută un bărbat care ar fi tâlhărit o femeie în fața unui bloc din Sectorul 1
Foto: Pixabay

Este alertă în Capitală, după ce Poliția caută un bărbat suspectat că ar fi tâlhărit o femeie în fața unui bloc din Sectorul 1, scrie adevărul.ro.

„Poliţia Capitalei solicită sprijin pentru identificarea bărbatului din imagini, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, asupra unei femei, în timp ce se afla în dreptul unei scări de bloc din sectorul 1”, a transmis, vineri dimineață, Poliția București.

Foto AICI.

Poliția Capitalei, alertată

Incidentul se pare că s-a petrecut pe 23 iulie, iar de atunci suspectul nu a fost prins. Poliția face apel la cetățeni în pseranța că îl pot identifica pe bărbatul în cauză.

„Cei care îl recunosc şi pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, adaugă sursa citată.

Poliția a oferit și trei fotografii cu bărbatul, în care se poate observa că la momentul tâlhăriei acesta era îmbrăcat într-un tricou negru, avea o geantă pe umăr, iar fața îi era acoperită de mască.

Atunci agresorul a smuls geanta unei femei de 78 de ani, care, în urma agresiunii, a căzut la pământ şi s-a lovit la cap. În geantă era suma de 2.000 de lei, dar şi alte bunuri, scrie România TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe