Eugen Mihăescu: Hillary Clinton este un produs cu totul special. Probabil că e o greșeală că s-a născut femeie

Eugen Mihăescu: Hillary Clinton este un produs cu totul special. Probabil că e o greșeală că s-a născut femeie
Foto: B1 TV

Eugen Mihăescu, invitatul special de duminică seară al emisiunii “La taifas cu Ion Cristoiu”, difuzată pe B1 TV, a discutat împreună cu jurnalistul român despre cel mai nou volum al său  “Între linii”, o carte de memorii, care prezintă personaje postdecembriete în intimitatea lor.

Cunoscutul grafician, care a fost ani de zile consilier personal al președintelui Ion Iliescu a vorbit despre Hillary Clinton, secretarul de stat american și adevărata influență pe care a avut-o în viața lui Bill Cliton, fost președinte al Statelor Unite ale Americii.

Scriitorul a declarat că de fapt fostul președinte al Americii Bill Cliton a fost “produsul politic al nevestei sale”.

“Am avut o simpatie neamipomenită. Avea o puritate, o naivitate pe care am avut-o și eu. După părerea mea, văzându-l în interviuri și prin ce a trecut (Bill Cliton, n.r.), era produsul politic al nevestei sale (Hillary Clinton, n.r.) E o femeie, un ministru de Externe excepțional”, a declarat Mihăescu.

Întrebat dacă există în România o femeie politician care să se asemene cu secretarul de stat american, Eugen Mihăescu a negat, replicând Hillary Clinton “e un produs cu totul special”.

“Este o femeie care nu prea există în România. Nu există o altă femeie ca ea. E un produs cu totul special, aș zice un bărbat politic. Probabil că este o greșeală că s-a născut femeie, poate ar fi trebuit să fie bărbat”, a spus scriitorul Eugen Mihăescu.

Eugen Mihăescu, născut pe 24 august 1937 la București, este pictor , grafician și om politic. A deținut mai multe demnități publice, printre care ambasador, senator sau consilier de stat.

Eugen Mihăescu: Hillary Clinton e o femeie care nu prea există în România

Embed: " />