Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului îi JIGNEŞTE pe protestatarii din Piaţa Victoriei: ‘DIASPORENI sau M**ENGIŞTI?’ (FOTO)

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului îi JIGNEŞTE pe protestatarii din Piaţa Victoriei: 'DIASPORENI sau M**ENGIŞTI?' (FOTO)

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, Eugen Tănăsescu, a scris un mesaj cel puțin jignitor la adresa miilor de români care au participat la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei.
„Diasporeni sau muiengiști?“, se întreba purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, făcând referire la românii din diaspora prezenți în Piața Victoriei, potrivit site-ului constantadeazi.ro.

Potrivit sursei citate, Eugen Tănăsescu a șters postarea după reacţiile virulente ale mai multor internauţi, însă unii dintre ei au facut o captură cu mesajul.

(Foto: constantadeazi.ro)

Într-o altă postare, pe care nu a mai șers-o, Eugen Tănăsescu a scris: „Am crezut că-i glumă dar nebunia e în creștere. Ura tâmpește!“.

Eugen Tănăsescu este unul dintre apropiații lui IPS Teodosie Petrescu, arhiepiscopul Tomisului, care în luna martie a acestui an a fost trimis în judecată, fiind acuzat de procurorii DNA de inducere în eroare a organelor judiciare, mărturie mincinoasă și abuz în serviciu în formă continuată, notează site-ul citat.