Preotul Tănăsescu: Românii sunt fericiți că se blochează circulația pe traseul Papei, dar au făcut scandal când dubița Patriarhului a trecut la un semafor. Probabil va trebui și BOR să-și facă propriul stat…

Preotul Tănăsescu: Românii sunt fericiți că se blochează circulația pe traseul Papei, dar au făcut scandal când dubița Patriarhului a trecut la un semafor. Probabil va trebui și BOR să-și facă propriul stat...

Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, a susținut că românii nu au nicio problemă cu faptul că va fi blocată circulația pe traseul Papei Francisc, dar au făcut scandal când Patriarhul Daniel a trecut ”cu dubița” la un semafor.

Reamintim că însăși ”dubița” a fost subiect de controversă de mai multe ori. Românii i-au reproșat deseori Patriarhului Daniel că se deplasează în mașini de lux. De altfel, oamenii reproșează în general anumitor fețe bisericești luxul cu care se afișează, în vreme ce vorbesc despre cumpătare.

”Românii sunt aproape fericiți că se blochează circulația pe traseul Papei Francisc la București, iar toate reclamele de pe traseu vor fi date jos.

Asta, în vreme ce pentru dubița Patriarhului a fost ditai scandalul național că a trecut la un semafor.

Vezi, dacă cere Vaticanul, se poate.

Probabil, va trebui și BOR să-și facă propriul stat…”, a scris Eugen Tănăsescu, pe Facebook.