Eugen Teodorovici, în DOLIU! După cine plânge şeful de la Finanţe: ‘MOARTEA și-a cerut TRIBUTUL…’

Eugen Teodorovici, în DOLIU! După cine plânge şeful de la Finanţe: 'MOARTEA și-a cerut TRIBUTUL...'

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, deplânge şi el dispariţia regretatului diplomat Mihnea Constantinescu.

Într-o postare pe Facebook, ministrul afirmă că „moartea și-a cerut tributul unui destin uman și profesional exemplar” şi că Mihnea Constantinescu „va rămâne veșnic un model demn de urmat”.

„Moartea și-a cerut tributul unui destin uman și profesional exemplar. Aseară, departe de țara ale cărei interese le-a slujit cu toată ființa lui, s-a stins din viață cel care a fost Mihnea Constantinescu, profesor de excepție, diplomat unanim apreciat pentru profesionalismul său și, înainte de toate, un prieten și un OM cu o aleasă ținută morală. Pentru cei care am avut onoarea de a-l cunoaște îndeaproape, Mihnea va rămâne veșnic un model demn de urmat. Dumnezeu să te aibă în grijă, dragă Mihnea!”, a scris Eugen Teodorovici duminică.

Ambasadorul Mihnea Constantinescu a încetat din viaţă în noaptea de sâmbătă spre duminică, la vîrsta de doar 57 de ani (Detalii AICI).

Dispariția diplomatului a provocat un val de reacții în spațiul public. De la politicieni și până la reprezentanții Familiei Regale, cu toții au deplâns moartea lui Mihnea Constantinescu (Detalii AICI).