Experiența unei turiste pe plaja Tuzla. „Nicăieri pe litoralul nostru nu am văzut o apă atât de superbă. Zici că ești în Grecia!”

Experiența unei turiste pe plaja Tuzla. „Nicăieri pe litoralul nostru nu am văzut o apă atât de superbă. Zici că ești în Grecia!”
Foto: observatorulph.ro

O turistă din Prahova a povestit experiența sa pe plaja Tuzla, plajă lăudată în presă și în online. Aceasta a susținut că i-a fost dificil să ajungă acolo deoarece nu există indicatoare în zonă, iar drumurile sunt prăfuite. Odată ajunsă pe plajă, însă, a avut parte de o surpriză plăcută.

Cum e pe plaja Tuzla. Experiența unei turiste

„Plaja nu se prea zărea, malul este destul de înalt și cu multa vegetație, dar marea era superbă, turcoaz, o culoare cum nu am văzut niciodată la Marea Neagră, în niciun colț al litoralului. Am mers vreo 500 de metri pe drumul prăfuit și apoi am coborât un drumeag pietruit care se opera direct pe nisip.

Marea superbă, câteva alge la mal , dar foarte puține, plaja nu foarte lată cca 25 m, și lungă , în jur de 1 km, dar nu mai era deloc virgina așa cum văzusem în toate reportajele”, a povestit turista, pentru Observator Prahovean.

Ea a mai spus că era lume pe plajă și majoritatea păreau că au venit de acasă cu tot ce le trebuia: „Șezlonguri și umbreluțe destul de multe, toate ocupate, lume și la plajă pe prosop, câteva rulote și gherete cu gogoși, covrigi, apă și probabil alte băuturi. Majoritatea se vedea că au venit cu tot ce le trebuie de acasă. Chiar unde am coborât era și un punct de salvamar, i-am întrebat unde găsim o cherhana, să mâncăm un pește , deoarece mirosea teribil a pește prăjit, dar nu au știut să ne îndrume”.

„Întrucât nu eram încălțați adecvat pentru o plimbare pe plajă, nisipul din teniși făcându-și simțită prezența, nu am explorat mai mult dar am plecat hotărâți ca la prima ieșire pe litoral să încercăm o experiență măcar și de-o zi pe plaja Tuzla”, a mai spus turista.

Ultima oră
21:16 - Un bărbat de 45 de ani a fost rănit grav de un urs la Comarnic
20:55 - Poliţia Română anunță că are circa 3.000 de dispozitive cu care poate verifica certificatele verzi
20:31 - Înregistrări din ședința în care echipa lui Dan Barna pregătește strategia pentru turul 2 cu Dacian Cioloș: „E caft pe bune” / „O să facem un call center cu vedete”
20:16 - Administrația Prezidențială a anunțat oficial faptul că Klaus Iohannis va participa, sâmbătă, la Congresul PNL
20:10 - Dan Motreanu: Nu candidez pentru nicio funcție la Congresul PNL / Ce înseamnă „echipa câștigătoare”? Pe cine au învins? / Ar fi o pată mare pe obrazul PNL și al președintelui Iohannis să fie aleși oameni controversați
19:44 - China anunță noi măsuri împotriva criptomonedelor: Au fost blocate toate tranzacțiile
19:42 - Certificatul verde, un adevărat imbold pentru vaccinare. Măsura a fost adoptată cu întârziere de Guvernul Cîțu, într-un moment în care campania aproape înțepenise
19:10 - Raed Arafat confirmă: Intrarea la restaurantele din interiorul mall-urilor se va face tot cu certificatul verde
19:05 - Aproape 20.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 17.000 cu prima doză. Mai bine de 5,3 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:42 - Cristian Diaconescu: Nimeni astăzi în Europa nu crede că moștenirea Merkel va fi contrazisă de stânga sau de dreapta / Angela Merkel și Donald Tusk înțeleg mai bine România decât mulți alții de pe continent (VIDEO)