Explozie într-un bloc din Brașov. Două persoane au suferit arsuri și 11 apartamente au fost afectate

Explozie într-un bloc din Brașov. Două persoane au suferit arsuri și 11 apartamente au fost afectate

Două persoane au ajuns, vineri, la spital, cu arsuri, în urma unei explozii produse în apartamentul lor dintr-un bloc municipiul Braşov, informează Mediafax.

Deflagrația, care nu a fost urmată de un incediu, s-a produs din cauza unor acumulări de gaze, alte zece locuinţe fiind afectate. Totodată, un autoturism parcat în faţa blocului a fost avariat.

„În urma exploziei, două persoane, soţ şi soţie, în vârstă de aproximativ 50 de ani, au suferit arsuri de gradul I şi II la faţă şi la mâini şi au fost transportate la Spitalul Judeţean Braşov.
Ambele persoane erau conştiente“, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja.

O a treia persoană, care locuia în blocul respectiv, a suferit un atac de panică şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Deocamdată nu se ştie cu exactitate dacă scurgerile de gaze s-au produs de la aragazul din bucătărie sau de la centrala de apartament.

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului