Explozie la sediul central al IGSU din București. Un electrician a suferit arsuri grave și a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca (VIDEO)

Explozie la sediul central al IGSU din București. Un electrician a suferit arsuri grave și a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca (VIDEO)
Foto simbol: Facebook @ IGSU (ISU București-Ilfov)

La sediul central al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență din București a avut loc o explozie, marți dimineață. Un tablou electric a sărit în aer în timp ce se lucra la el, iar un electrician a suferit arsuri grave și a fost internat la Spitalul Floreasca, unde a fost intubat, a relatat Irina Petraru în cadrul Știrilor B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Un electrician a fost dus de urgență la spital, în urma unei explozii la sediul central al IGSU din București

Electricianul fusese chemat pentru mentenanța panoului electric de la sediul IGSU din Capitală și făcea partea din Detașamentul de Pompieri „Dealul Spirii”. Pentru moment sunt efectuate cercetări la fața locului, conform procedurilor, și nu se știe cu exactitate ce s-a întâmplat în timp ce bărbatul lucra la tabloul electric, a precizat Liliana Năstase, senior editor B1 TV.

Primele informații au indicat că s-ar fi produs o explozie, urmată de un incendiu. În urma incidentului, electricianul a suferit arsuri grave și a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală pentru îngrijiri medicale.

La finalul cercetărilor de la fața locului se va stabili și cauza exactă a incidentului. Este, practic, pentru prima oară când se produce un astfel de incident chiar în sediul IGSU.

Ultima oră
20:16 - Administrația Prezidențială a anunțat oficial faptul că Klaus Iohannis va participa, sâmbătă, la Congresul PNL
20:10 - Dan Motreanu: Nu candidez pentru nicio funcție la Congresul PNL / Ce înseamnă „echipa câștigătoare”? Pe cine au învins? / Ar fi o pată mare pe obrazul PNL și al președintelui Iohannis să fie aleși oameni controversați
19:44 - China anunță noi măsuri împotriva criptomonedelor: Au fost blocate toate tranzacțiile
19:42 - Certificatul verde, un adevărat imbold pentru vaccinare. Măsura a fost adoptată cu întârziere de Guvernul Cîțu, într-un moment în care campania aproape înțepenise
19:10 - Raed Arafat confirmă: Intrarea la restaurantele din interiorul mall-urilor se va face tot cu certificatul verde
19:05 - Aproape 20.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 17.000 cu prima doză. Mai bine de 5,3 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:42 - Cristian Diaconescu: Nimeni astăzi în Europa nu crede că moștenirea Merkel va fi contrazisă de stânga sau de dreapta / Angela Merkel și Donald Tusk înțeleg mai bine România decât mulți alții de pe continent (VIDEO)
18:33 - Peste 10.000 de porci vor fi ucişi la o singură fermă din Hunedoara ca urmare a confirmării pestei porcine africane
18:07 - Certificatul verde, obligatoriu în Capitală de la miezul nopții. Autoritățile au introdus restricțiile de scenariu roșu (VIDEO)
17:54 - Restricții în al patrulea val al pandemiei: 417 de localități din România au rata de incidență mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori